Home / Mode / stretchbyxor
stretchbyxor

stretchbyxor

Stretchbyxor är särskilt elastiska byxor för kvinnor. De är väldigt olika och finns i både sportiga och chica stilar. Stretchbyxor är också populära som gravidbyxor på grund av sin bekväma passform.

Klassificering av kategorin stretchbyxor

ämnets egenskaper

Namnet på stretchbyxorna kan spåras tillbaka till materialet som används – nämligen olika stretchtyger. ”Stretching” betyder ”stretching” på engelska, och i själva verket är töjbarhet den huvudsakliga egenskapen hos dessa tyger. Det handlar på intet sätt om styva, oflexibla tyger – tvärtom skapar vävningen av elastiska syntetfibertrådar en effekt som å ena sidan gör de senare utvecklade textilierna mjuka och gosiga, men å andra sidan också håller formen.

portabilitet

När det gäller byxor i synnerhet beror det på de flesta bärare att de

  • Sitt bra
  • har en optimal passform och smalnar inte av.

Dessutom ska byxorna ha dessa egenskaper och vara väldigt slitstarka

att behålla. Stretchbyxor uppfyller alla dessa krav – de sitter som en andra hud men knyter inte någonstans och rör sig inte.

Olika versioner

Det finns relativt små stretchmodeller som är lite mer förlåtande än traditionella dressbyxor. Dessutom finns stretchbyxor med mycket hög andel som tål hög belastning på lång sikt. Du hittar rätt variant för varje typ av figur. Så kallade stretchjeans, som perfekt kombinerar fördelarna med båda typerna av byxor, är särskilt populära.

Oro över att man klämmer eller glider i ärmslut, obekväma veck eller en stram känsla är ett minne blott när du väljer stretchbyxor. Utöver de sportiga jeansmodellerna används stretchmaterial även i många andra vardags-, affärs- eller festbyxor. Klassiker som pinstripe byxor finns också i stretchversioner.

Stehmann Jim stretchbyxor för kvinnor Style 768 i VIT.  stående man
NoGA stretchbyxor för kvinnor |  Duluth Trading Compa
AllTopBargains - Dam jeans i stora storlekar ser skinny Slim Jeggings ut.
Amazon.com: Silver Ridge Stretch-byxor för män från Columbia: Clothi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*