Home / Stil / Stringsandaler outfit idéer
Stringsandaler outfit idéer

Stringsandaler outfit idéer

Idag vill jag prata om något som får dig att se väldigt uppfriskande och avslappnad ut. Även om det är skönt att klä sig smart eller smart för jobbet på vardagarna, är det också viktigt att vi hittar sätt att uttrycka vårt sanna jordnära jag på helgerna. Att bära ett par stringsandaler är också en mycket bra idé. Det finns faktiskt massor av olika stilar av stringsandaler som du kan få från marknaden. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några riktigt snygga string-sandaler-outfitidéer åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå tvättad jeansjacka med blå cropped byxor och stringsandaler

blå tvättad jeansjacka med blå cropped byxor och stringsandaler
källa

För att starta den här listan med coola och uppfriskande outfitidéer, vill jag börja med att visa dig en snygg outfit att bära på fredagar för både tillfälliga häng och vardagsjobb. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit chiffongblus med en blå kraftigt tvättad jeansjacka. Kombinera dem med ett par blå byxor med lös midja. Bär rosa stringsandaler för att fullborda denna coola look.

Ljusrosa kofta som bärs med en rouge miniklänning och vita stringsandaler


källa

För att uppnå denna kvinnliga affärs-casual-look kan du bära en rodnadsrosa miniklänning med en ljusrosa kofta. Slå in båda delarna med ett smalt brunt läderbälte för att se extra lång och smal ut. Till skorna kan du bära ett par vita eleganta stringsandaler för en uppfriskande finish.

Grå bodycon midiklänning med sandaler i guld

Grå Bodycon Midi Midi-klänning med sandaler i guld
källa

Låt oss nu prata om hur du stylar dina stringsandaler på ett stilrent och minimalistiskt sätt. För att uppnå denna look behöver du ett par platta sandaler i guld. Du kan kombinera den med en bodycon grå midiklänning i bomull. Lägg till en liten och elegant svart clutch för att se avslappnad och elegant ut.

Vit djup V-ringad t-shirt med stråhatt och joggerbyxor i canvas

vit V-ringad t-shirt, stråhatt och joggingbyxor i canvas
källa

För att få denna superuppfriskande och luftiga outfit som är perfekt för en avslappnad utomhussammankomst, kan du bära en avslappnad vit V-ringad t-shirt och joggingbyxor i elfenben. Bär ett par ljusgula stringsandaler för att få skorna att se extra rena och uppfriskande ut. Bär en stråhatt för att se ännu mer attraktiv ut.

Vit och svart tryckt maxiklänning med sandaler

vit och svart tryckt maxiklänning med sandaler
källa

För att skapa denna unika och iögonfallande cocktailparty-outfit kan du bära svart och vit maxiklänning med rynkad midja som kärnan i din outfit. Kombinera klänningen med vita sandaler med band för att se ännu längre och smalare ut. Lägg till en ljusrosa läderhandväska för att se damlik ut.

Svart och vit Tribal Print Fit and Flare Miniklänning med Silver Stringsandaler

Svart och vit Tribal Print Fit and Flare Miniklänning med Silver Stringsandaler
källa

För att skapa den här attraktiva boho-stilen kan du bära en svart och vit tribal-passform och en utsvängd miniklänning som fokus för din look. Överväg att bära en svart läderväska för att se mer sofistikerad ut. Till skorna kan du bära ett par vita stringsandaler för att komplettera outfiten på ett uppfriskande sätt.

Grå t-shirtklänning med mörkblå jeansjacka

grå t-shirtklänning med mörkblå jeansjacka
källa

Det här är en väldigt mysig och snygg outfit som du enkelt kan ta av dig. Bär en grå mini-t-shirtklänning med en marinblå lite oversized jeansjacka för pojkvän. Till skorna kan du bära ett par bruna och marinblå stringsandaler för att se stilrena och unika ut. Lägg till en brun läderclutch till mixen för att förbättra det övergripande utseendet.

Skiftklänning i vit och svart tribaltryck med stringtrosor

vit och svart tribaltryckt skiftklänning med stringtrosor
källa

För att få den där uppfriskande boho-stilen som kan bäras med vänner för att träffas och dejta, kan du bära en vit och svart tribal miniklänning i chiffong. Kombinera den med en brun handväska i läder. Bär ett par bruna sandaler med axelband till skorna för att lägga till lite stil till outfiten.

Blå och vit blus med blommigt tryck i kombination med flytande minishorts

Blus med blått och vitt blommönster och flytande minishorts
källa

Det här är en ganska uppfriskande outfit som du kan bära för både ledigt fredagsarbete och tillfälliga häng. För att skulptera denna look kan du bära en kortärmad blus med vitt och blått blommönster. Kombinera med blå minishorts i hög modell. Ta en vit läderväska och ett par nakna platta stringsandaler för en riktigt snygg look.

Vit mini-skaterklänning med nedsänkt urringning och stråhatt

vit mini-skaterklänning med nedsänkt urringning och stråhatt
källa

Detta är en diskret, sexig och uppfriskande outfit för utomhussammankomster. För att uppnå denna look kan du bära en veckad vit klänning med rynkad halsringning. Kombinera den med nakna platta sandaler. Lägg till en stor halmhatt till mixen för en extra uppfriskande och konstnärlig look.

Vit miniklänning i spets med tribaltryck, V-ringning och svarta stringsandaler

vit miniklänning i spets med tribaltryck, V-ringning och svarta stringsandaler
källa

Låt oss nu titta på en attraktiv outfit i boho-stil. För att uppnå denna look kan du bära en vit klänning med V-ringad spets med svarta tribaldetaljer. Kombinera klänningen med svarta stringsandaler för att se uppfriskande och elegant ut. Lägg till en rosa läderhandväska för att se mer feminin ut.

Blåvita blommönster på axelblusen med matchande minishorts

blått och vitt blommönster på axelblusen med matchande minishorts
källa

Detta är en diskret sexig och luftig outfit som är perfekt för utomhussammankomster, speciellt när vädret blir varmt. Bär ett vitt och kungligt blått mönster på axelblusen för att skapa denna outfit. Kombinera med en matchande flytande minishorts. Bär marinblå stringsandaler för att komplettera din attraktiva look.

Vit miniklänning i spets med sidoskåror och stringsandaler

vit miniklänning i spets med stringsandaler
källa

Det här är en väldigt fin strandoutfit. Du kan bära en vit t-shirt och minishorts under en vit miniklänning med högt delat liv. Kombinera dem med bruna stringsandaler för en uppfriskande finish på outfiten.

Jag hoppas att du gillar idéerna med stringtrosor som jag just presenterade. Prova dem och känn hur uppfriskande och luftiga de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*