Home / Dekoration / Svart och gul köksdesign
Svart och gul köksdesign

Svart och gul köksdesign

Låt dig inspireras till din nästa köksrenovering! Om du gillar ljusa nyanser, om du är ett fan av djärva looks, har jag en perfekt färgkombination för dig! Svart och gult är ett väldigt djärvt färgschema, även om du väljer de ljusaste nyanserna av gult – det kommer definitivt att sticka ut. Hur kan du korrekt införliva sådana färger för att skapa en snygg look?

Färger

Svart och gult är huvudfärgerna i ditt kök och du kan bestämma intensiteten i denna kombination. Använder du väldigt starka gula färger som sol- och citrontoner eller håller du dem mjukare med ljusa nyanser? Ett sådant djärvt färgschema kan mjukas upp med olika träslag färgade med vitt och grädde, grått och blått. Om du inte är säker på en sådan kombination kan du alltid lägga till svartvita och ljusgula höjdpunkter här och där. Dessa kan enkelt tas bort och du står kvar med en tom duk igen. En annan idé är att rocka ett stämningsfullt svart kök och lägga till en touch av gult för att göra det djärvare. Du kan också byta ut dem ifall du tröttnar på dem.

möbler och inredning

Om du väljer ett sådant färgschema kan du välja tvåfärgade fall, t.ex. B.: B. Svart under och gult ovanpå, eller behåll dem bara gula eller svarta. En trendig idé är skåp i en färg och en kontrasterande köksö i en annan färg. Om det är ett svart kök, kan du infoga gult i inredningen med pallar, en backsplash, en bänkskiva och färgglada apparater. Välj möbler och möbler baserat på den stil du föredrar – vintage, minimalism, samtida eller någon annan – och njut av den djärva looken!

Svart och gult kök |  Svart köksinredning, gult kök.
Fantastisk svart köksdesign med gula inslag - DigsDi
Coola vita, gula, svarta köksdesigner för minimalistiska... |  flic
Svart, vitt och gult kök |  Gult kök, köksinredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*