Home / Stil / Svart och vit randig kjol outfits
Svart och vit randig kjol outfits

Svart och vit randig kjol outfits

Om du har läst mina andra blogginlägg så ska du veta att jag är ett stort fan av randiga t-shirts, speciellt de marin- och vitrandiga och svart-vitrandiga t-shirtarna. De är bara så mångsidiga och ser bara bra ut. Idag ska jag prata om något liknande och något liknande snyggt, som är den svartvita randiga kjolen. Liksom den randiga t-shirten är den randiga kjolen extremt mångsidig och väldigt lätt att styla. Jag ska få en bra start för dig helt enkelt genom att visa ytan hur man bygger några vackra outfits runt den randiga klänningen.

Vit ärmlös crop top med svart och vit randig midikjol

vit ärmlös crop top svart och vit randig midikjol
källa

För att börja listan visar jag dig denna feminina och snygga arbetsoutfit. Det är väldigt sällsynt att jag skulle rekommendera att bära en vit ärmlös crop top för en arbetsoutfit eftersom jag tror att om du visar för mycket hud på jobbet måste du vara mycket försiktig. Men den här gången är crop-toppen ihopkopplad med den svarta och vitrandiga midikjolen med hög midja, som knappt visar någon hud. Kombinera dessa plagg med rosa pumps med spetsig tå och en rosa handväska i läder för en feminin och elegant touch.

Blå långärmad t-shirt med en svart-vit randig pennkjol

blå långärmad t-shirt svart och vit randig pennkjol
källa

För en mer formell och professionell arbetsoutfit kan du bära en svart och vit randig pennkjol istället för en skaterkjol. Bär den med en blå långärmad t-shirt och rosa klackar. För att göra outfiten lite mer iögonfallande kan du bära en rosa plånbok och ett statement-halsband.

Bär t-shirt med kamel-trenchcoat och marinblått tryck

Camel Trench Coat T-shirt med marintryck
källa

Här är en snygg streetoutfit som består av en t-shirt med marintryck och en kamelrock. De är ihopkopplade med en svart och vit randig pennkjol och ett par blå balettkläder.

Gul långärmad t-shirt med randig knälång kjol

gul långärmad t-shirt randig knälång kjol
källa

Ett av de bästa sätten att öka din energi med din arbetsoutfit är att bära citrongult. Som ett exempel på en sådan outfit kan du bära en gul långärmad t-shirt med en svart och vit randig pennkjol. För att få outfiten att se mer feminin och lättare ut kan du para ihop den med en rosa handväska och ett par rosa spetsiga pumps.

Bär den med en vit t-shirt med tryck och silverklackar

vit tryckt t-shirt med silverklackar
källa

En bra sak med den svart-vitrandiga kjolen är att den kan förvandla en alltför avslappnad outfit till en elegant. Kombinera den till exempel med en t-shirt med vitt tryck och ett par silverklackar med ankelband för en stilren look.

Svart och vit randig midiklänning med en grå t-shirt

svart och vit randig utsvängd midiklänning grå t-shirt
källa

För en glam look kan du bära en svart och vit randig midi skater klänning. Bär den med en grå t-shirt och röda klackar med ankelband för att fullända looken. Så enkel som den här outfiten ser ut, delarna ser bara bra ut när de sätts ihop för att skapa en så anmärkningsvärd avslappnad look.

Randig skaterklänning med röd spets

randig skater klänning röd spets topp
källa

Det är inte ofta som en svart och vit randig klänning paras ihop med en röd spetstopp. Resultatet är en mycket unik outfit med en intensiv kontrast. Det här är typen av outfit för dig som gillar uppmärksamhet. För att driva kuvertet ytterligare kan du bära ett statement vitt halsband och ett par klackar med ankelband i guld.

Vit tryckt t-shirt med hög midja, formsydd kjol

Vit midja hög midja t-shirt
källa

För en konstnärlig och stilren look kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart och vit randig bodycon-kjol med hög midja. Bär ett par svarta balettkläder och speciellt den svarta prickiga clutchen för att sätta en konstnärlig touch till outfiten.

Bär med Black Vest Top & Pink Blazer

svart väst topp rosa blazer
källa

Det låter kontraintuitivt att para ihop den svart-vitrandiga kjolen med en rosa kavaj, men resultatet är förvånansvärt bra. Använd en svart västtopp och rosa spetsiga tåklackar för att limma ihop bitarna. Bär en svart handväska för extra stil.

Bär den med en vit button down skjorta och ett boho-halsband

Vit Button Up Skjorta Boho Halsband
källa

Om du är trött på den vita skjortan och den svarta pennkjolen du alltid bär på kontoret, här är en mer kreativ och snygg outfit för dig. Bär en vit skjorta med knappar och en randig midi-skaterkjol. Kombinera dem med en svart handväska, halsband i boho-stil och klackar med öppen tå och svarta fotledsband för att komplettera denna stilfulla och ungdomliga affärsdräkt.

Randig minikjol med svart paljettliv

randig minikjol svart paljett topp
källa

För en mer mogen och feminin arbetsoutfit kan du bära en svart och vit randig minikjol med en svart långärmad topp med silver paljettdetaljer. Kombinera dem med en svart handväska och svarta klackar för att komplettera outfiten med elegans.

Randig pennkjol med mörkblå väst

randig pennkjol marinblå väst topp
källa

Jag vet att för många människor är sommar- eller våroutfiten t-shirt- och jeanshortsoutfiten. Jag älskar också förfriskningen i dem. Men om du vill se stiligare eller bara lite mer formell kan du bära en marinblå västtopp med en svartvit randig pennkjol och röda sandaler istället. Klädseln kan till och med vara formell nog om du arbetar i en nystartad arbetsmiljö.

Bär den med en svart ärmlös topp och rosa klackar

svarta ärmlösa rosa toppklackar
källa

För att uppnå en damliknande look skulle ett rosa element verkligen hjälpa. Du kan till exempel bära en svart ärmlös topp med en svart och vit randig midi skater kjol. Kombinera dem nu med chockerande rosa klackar och en rosa clutchväska för att förvandla denna outfit till en feminin och iögonfallande outfit.

Svart långärmad t-shirt med randig skaterklänning

svart långärmad t-shirt randig skaterklänning
källa

Här är en vacker lageroutfit som kan få dig att se smal och lång ut. Bär bara den randiga kjolen med en svart långärmad t-shirt. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att sätta en elegant touch till outfiten.

Vertikal randig pennkjol i svart och vitt

vertikal randig pennkjol i svart och vitt
källa

Fram till denna punkt är alla ovanstående randiga kjolar horisontella randiga kjolar. Den här gången är det en vertikal randig svartvit pennkjol som också ser väldigt vacker ut. Bär den med en svart långärmad t-shirt och silverklackade klackar för att komplettera en affärsdräkt.

Här är de svartvita randiga kjoloutfitidéerna som jag verkligen vill dela med mig av. Liksom andra randiga kläder är de väldigt mångsidiga. Du skulle gå miste om du inte åtminstone försökte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*