Home / Dekoration / Svart och vitt vardagsrum

Svart och vitt vardagsrum

Den svartvita färgsättningen är en klassiker som alltid fungerar – jag vet inte vilka färger jag ska använda – monokrom! Det här färgschemat erbjuder precis rätt mängd kontrast och kan förstärkas med vilken annan färg eller tryck som helst – allt ser bra ut med dessa grunder. Idag tar vi en titt på några eleganta svartvita vardagsrum och sätt att implementera detta färgschema. Låt dig inspireras!

stilar

Det finns många stilar att välja mellan eftersom svart och vitt passar till nästan allt du kan tänka dig: boho, samtida, modern, minimalistisk, skandinavisk, sofistikerad glamour och så vidare. Nordiska och skandinaviska vardagsrum ses oftast i svart och vitt, även om du kan gå var som helst, även i bondgårdar. Du kan också blanda dem för att skapa ett unikt vardagsrum med sin egen karaktär.

färgproportioner

Ta reda på hur mycket av varje färg du kommer att använda: kommer det att vara ett stämningsfullt utrymme, eller ett som är luftigt och fullt av ljus? Mörka rum är väldigt populära, särskilt eleganta och sofistikerade svarta vardagsrum, men du kan alltid fräscha upp ett sådant rum med inslag av vitt och grädde. Ljusa och luftiga rum går aldrig ur stil, du kan plaska dem lite med svarta accenter – accentväggar, vissa möbler och tillbehör, krukor och annat du vill ha. Mer eller mindre samma proportioner av dessa två färger kommer säkerligen att ge dig ett särskilt djärvt utrymme. Detta är ett ljust utrymme att bo i!

Hur man vindar

Svart och vitt kan verka tråkigt, men det finns flera enkla sätt att undvika neutrala utseenden. Den första idén är att lägga till naturliga träelement – betsade möbler, stubbpallar och träbänkar. Det andra – och tidlösa alternativet – är att fräscha upp utrymmet med krukgrönt. Grönt är bättre för uppfriskande än blommor. Ett annat sätt är att lägga till metaller – lampor, ljuskronor och till och med sängramar. Textilier kan också vara en bra idé för att lägga till textur till pälsmattor, eleganta sammetsgardiner, fluffiga och catchy kuddar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*