Home / Stil / Svart tröja klänning outfit idéer
Svart tröja klänning outfit idéer

Svart tröja klänning outfit idéer

Om du gillar den mysiga känslan av en stickad tröja och den luftiga känslan av en enkel svart klänning, är den goda nyheten att du kan njuta av det bästa av två världar samtidigt genom att bära den svarta tröjan. Och det finns faktiskt en bonus för att bära den. De flesta tröjklänningar är korta och tjocka, vilket kan få dina ben att se extra långa och smala ut. Och det är inte alls svårt att styla. För att göra det ännu enklare för dig har jag samlat några riktigt attraktiva idéer för svarta tröjor. Låt oss gå in direkt.

Svart tröja med mock-hals och stövlar i mocka över knee


källa

För att se attraktiv och lättillgänglig ut med den svarta tröjaklänningen är det enklaste sättet att helt enkelt para ihop klänningen med stövlar. Här är till exempel en svart minitröjaklänning med hög hals som ser riktigt bra ut på egen hand. Ta den här outfiten till en ny nivå genom att bära svarta lårhöga stövlar.

Svart skiftad v-ringad tröja Knälång klänning med gråa stövlar

svart knälång skifttröja med V-ringad och grå stövlar
källa

En annan fin sak med den svarta tröjaklänningen är att man inte riktigt behöver vara i sin bästa form för att se bra ut. Välj en svart långärmad tröja för att dölja dina kurvor samtidigt som du ser söt och mysig ut. Kombinera klänningen med grå mockastövlar för att se snyggare ut.

Svart tjock tröja med trasiga skinny jeans

svart chunky tröja klänning med trasiga skinny jeans
källa

För att få en snygg och mörk look, låt oss göra några lagerknep. Bär en svart tjock tröja med svarta slitna skinny jeans för att få ihop denna svart-på-svart lager look. För skorna, bär en svart och vit låg topp converse för att se avslappnad och stilig ut.

Grå svartvit rutig ullkappa med tröja

grå svartvit rutig ullkappa med tröja
källa

Tja, om de vackra outfits som nämns ovan är tillräckligt bra för dina förväntningar, skulle du förmodligen behöva hjälp av sofistikerade accessoarer. Du kan till exempel bära en svart tröja med en grå, vit och svart rutig ullrock. Bär dem med svarta stövlar över knäet och en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Svart minitröja med halvärmar och brunt brett skärp

svart minitröjaklänning med halvärmar och brunt brett skärp
källa

Detta är en unik look tack vare det breda bruna läderbältet. I detalj är den svarta tröjklänningen ihopkopplad med mock-nackärmar och ett brunt läderbälte för att slanka midjan. Kombinera dem med svarta strumpor och ett par knähöga kängor i kamelmocka för att se både elegant och stilig ut.

Svart klänning med V-ringning, vida ärmar och strumpor

svart tröja med vida ärmar och V-ringning och strumpor
källa

Detta är en mysig och elegant svart look. För att uppnå detta kan du bära en lite överdimensionerad svart V-ringad tjock tröja med säckärm. Kombinera den med svarta strumpor och ett par knähöga kängor i svart mocka för att se diskret men ändå vacker ut.

Grå linne halsduk med bodycon tröja klänning och stövlar

grå linne halsduk med bodycon tröja klänning och stövlar
källa

För att göra en helsvart outfit mysigare och ljusare, överväg att lägga till ett ljusgrått element i mixen. Du kan till exempel bära denna svarta figursydda tröja med en ljusgrå linnehalsduk. Kombinera dem med svarta strumpor och ett par svart läder över knästövlarna för att se riktigt snygga ut.

Miniklänning med turtleneck med knähöga stövlar

Miniklänning med turtleneck med knähöga stövlar
källa

Medan en tröja vanligtvis är tjock och får dig att se mysig ut, kan en bodycon-klänning få dig att se diskret sexig ut genom att visa upp dina kurvor. Som du kan se från den här svarta colon halsen kan du se riktigt attraktiv och diskret sexig ut. Bär knähöga kängor i svart mocka för att fullborda looken.

Svart långärmad klänning med skärp och knähöga läderstövlar

svart långärmad klänning med skärp och knähöga läderstövlar
källa

För att se mer professionell och elegant ut, här är en outfit du kanske vill prova. Klänningen här är en svart tröja med smalt skärp som får din midja att se smalare ut. Kombinera klänningen med svarta läderstövlar för att se lång och smal ut.

Ribbstickad chunky minitröjaklänning med filthatt och långa stövlar

ribbad chunky minitröja klänning med filthatt och långa stövlar
källa

Detta är en mycket konstnärlig helsvart outfit. För att styla detta kan du bära en svart ribbad miniklänning med en tjock stickad tröja. Kombinera den med en svart fedora för en intensiv konstnärlig känsla. För skorna, använd ett par stövlar med öppen tå i svart mocka för att se feminin och stilig ut.

Svart turtleneck klänning med mockaboots

svart polokragad tröjaklänning med mocka över knästövlarna
källa

Detta är en väldigt attraktiv och mysig outfit som är perfekt för dejting. För att göra denna outfit komplett kan du bära en svart polotröja med svarta mockastövlar. Bär en snygg röd och svart stickad handväska som passar perfekt till resten av outfiten.

Svart bodycon midiklänning med ankelboots

svart bodycon midiklänning med ankelboots
källa

Det är mycket sällsynt att se en tröja som har en utstrålning eftersom de flesta av dem helt enkelt är tjocka klänningar med raka ben. Den här bilden visar hur bra en svart bodycon midiklänning kan se ut. Para bara ihop den sällsynta och vackra klänningen med svarta läderstövlar för att se fantastisk ut.

Bär den med Pink Nifty Purse & Black Thigh High Boots

rosa chic plånbok och svarta over the knee boots
källa

Om du tycker att en svart tröja är ganska tråkig kan du para ihop den med bara stövlar och det är allt. Jag skulle vilja påstå att det är enkelheten i tröjklänningen som gör att du ser så snygg ut och gör att accessoarerna sticker ut. Du kan till exempel bära en svart polotröja med svarta lårhöga stövlar. Para ihop dem med en vacker och liten rosa plånbok för att se unika och damlika ut.

Svart klänning med ribbad halsringning med bälte

Svart klänning med ribbad halsringad minitröja
källa

För en smart affärs-casual look kan du bära en svart ribbad tröja med ribbad halsringning med ett svart läderbälte. Bär svarta knähöga stövlar i läder för att få denna outfit att se superchic ut.

Här är idéerna för en svart tröja som är väldigt enkla och fantastiska på samma gång. För dig som gillar minimala outfits är listan ovan speciellt för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*