Home / Stil / Svarta lädervästkläder
Svarta lädervästkläder

Svarta lädervästkläder

För er som älskar att bära läder är jag ganska säker på att ni redan har en skinnjacka och ett par läderbyxor i garderoben. Men har du saknat den svarta skinnvästen? Det är också ett väldigt snyggt läderstycke som kommer att piffa upp din streetoutfit mycket. För att visa dig hur magiskt det är har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svarta lädervästar och jag ska visa dem för dig nu.

Svart läderväst med grå luvtröja


källa

En cool sak med den svarta lädervästen är att du omedelbart kan förvandla en typisk casual outfit till en väldigt stilren streetoutfit med mycket karaktär. Tänk dig till exempel den här svarta västen. Klädseln skulle bestå av en grå luvtröja, svarta skinny-jeans och svarta ankelboots i läder. Outfiten skulle ha sett väldigt fin ut. Att bära den med den svarta lädervästen tar outfiten till en annan nivå.

Svart skinnväst med vit button down skjorta

svart skinnväst vit skjorta med knappar
källa

Du kan också koppla ihop en svart läderväst som är figursydd och beskuren med en lång vit skjorta med knappar för att skapa de snygga lagren. Kombinera delarna med ljusblå blommiga skinny-jeans. Bär ankelstövlar i svart läder för skorna för att lägga till en stilig touch till den övergripande looken.

Bär den med en ljusrosa chiffongtopp

Ljusrosa chiffongtopp
källa

Det är väldigt intressant att se vad som händer när en snygg svart läderväst kombineras med en feminin topp. Jag hittade svaret på bilden. I just det här fallet är lädervästen ihopkopplad med en rosa chiffongblus och resultatet är fantastiskt. Blå skinny jeans och öppna klackar med svart ankelrem är ett snyggt tillskott till din look.

Bär den med en grön tryckt skjorta och skinny jeans

grön tryckt skjorta skinny jeans outfit
källa

Denna outfit har en mycket unik färganvändning som gör att den ser väldigt annorlunda och stilren ut. För att uppnå denna look, bär en grön tryckt button-down skjorta och en överdimensionerad svart läderväst. Bär den med svarta skinny-jeans och neonrosa loafers för att fullända looken. Om du får ha jeans på en arbetsplats under en ledig fredag ​​bör denna outfit övervägas.

Svart läderväst med vit linne

svart läderväst vit linne
källa

För en cool och lite unisex-look kan du bära ett vitt linne med en svart väst för att visa upp lite armar och därför lite tuffhet i dig. Kombinera dessa plagg med blå skinny jeans och svarta läder stridsstövlar för att lägga till en extra rå kant till helhetslooken.

Svart skinnväst med vit t-shirt och jeans

svart skinnväst vita t-shirtjeans
källa

Om du letar efter en konstnärlig och stilren look är en svartvit outfit ett bra ställe att börja. Bär till exempel en vit t-shirt med en svart läderväst överst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers för en grym och cool look med bara svart och vitt.

Bär din med en svart luftig maxiklänning med V-ringad

svart luftig maxiklänning med V-ringning
källa

När jag syftar på en luftig look brukar jag ofta mena en cool och luftig look med massor av vita inslag. Men jag skulle kalla just denna outfit en mörk och luftig outfit. Visst ser den fin och djup ut. För att uppnå detta kan du bära en svart maxiklänning med V-ringad avslappnad passform. Väldigt intressant, kombinera den med en överdimensionerad svart läderväst för att skapa en mycket snygg lageroutfit. Bär svarta sandaler för skor för att hålla luften frisk.

Läderväst med vita vida byxor

Läderväst, vita byxor med vida ben
källa

Den här outfiten gör ett bra knep för att se smal och lång ut. Du kan också bära en formsydd vit topp med vita byxor med hög midja. Bär sandaler med vita klackar med dina skor för att fullborda looken. Magin uppstår när den smala toppen paras ihop med en bred botten. Utöver det har denna outfit en fin twist, som är den svarta lädervästen, som är det extra snygga lagret för att limma ihop alla bitar.

Bär en blommig miniklänning med White Off The Shoulder

vit axelbandslös blommig miniklänning
källa

Här är en outfit som ser konstnärlig och feminin ut på samma gång. För att uppnå denna fantastiska look, bär en vit blommig miniklänning med en rynkad midja och en överdimensionerad läderväst. Lägg till en svart filthatt och bruna gladiatorsandaler till ekvationen för en elegant och konstnärlig touch.

Svart väst med vit t-shirt och blå jeans

svart väst vit t-shirt blå jeans
källa

Denna outfit ser väldigt enkel och typisk ut vid första anblicken. Det är inte alls dåligt. Du känner säkert igen den här outfiten eftersom det är en väldigt klassisk kombination. Outfiten består av en vit t-shirt, en svart skinnväst och blå skinny jeans. De svarta ankelstövlarna i läder är de perfekta skorna för att se snygg ut med dessa plagg.

Bär den med en vit virkad topp och rutiga smala byxor

vita virkade rutiga smala byxor
källa

Jag älskar den här icke-vanliga idén om att bära de grå rutiga skinny byxorna. Det skiljer verkligen den här outfiten från resten. Kombinera byxorna med en vit virkad topp och en läderväst för en snygg look. Bär svarta chelsea-stövlar i läder med skorna för att få outfiten att se ännu mer stilren och unik ut.

Vittryckt linne med läderväst

vittryckt linneväst i läder
källa

För en avslappnad look med en touch av tuffhet kan du bära en vit tryckt t-shirt med en svart läderväst. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta stridsstövlar för att lägga till lite tuffhet och robusthet.

Läderväst med svart V-ringad jumpsuit

Skinnväst svart overall med V-ringning
källa

Precis när jag trodde att det bara fanns så många sätt att bära en läderväst, överraskade den här outfiten mig. För en mycket kreativ och vacker outfit, bär en svart V-ringad jumpsuit och dra på en svart läderväst för en snygg lagerlook. Bär svarta klackar med ankelband för att fullborda denna helsvarta outfit.

Bär den med en vit t-shirt och trasiga jeansshorts

vita trasiga jeansshorts
källa

Detta måste vara ett av de enklaste och coolaste sätten att styla den vita t-shirten och jeansshortsen. Det betyder att du bär dem med en svart läderväst och ett par svarta läderstövlar.

Bär den med en chambray midiklänning med avslappnad passform

Chambray midiklänning med rynkad midja med avslappnad passform
källa

För en stilren affärscasual look kan du bära en löst sittande midiklänning med rynkad midja och en läderväst. Kombinera dem med rosa klackar och en svart läderhandväska för att fullborda denna stilrena och eleganta look.

Jag är inte säker men jag tror definitivt på dessa outfitidéer att den svarta lädervästen är en magisk pjäs som omedelbart kan krydda många olika streetoutfits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*