Home / Stil / Svarta Mom Jeans Outfit Idéer
Svarta Mom Jeans Outfit Idéer

Svarta Mom Jeans Outfit Idéer

När vi pratar om mom jeans brukar vi prata om de typiska ljusblå jeansen med hög midja. Men underskatta inte skönheten med svarta mom-jeans heller. Även om jag fortfarande skulle föredra den mer klassiska ljusblå versionen, är det alltid trevligt att lägga till lite variation till din outfit och sticka ut lite då och då. Idag ska jag visa dig några av de bästa idéerna för svarta mom jeans outfits som jag har samlat för din referens. Förhoppningsvis kan detta göra din styling smidigare.

Crop Top med pojkvänskjorta och svarta mom-jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en lågmäld sexig outfit. För att forma denna outfit kan du bära en svart crop top med en svart och vinröd rutig pojkvänskjorta. Kombinera dem med svarta mom-jeans med muddar. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för skor för att komplettera outfiten på ett stilfullt sätt.

Vit cropped t-shirt med svarta trasiga mom jeans

vit kort t-shirt med svarta mom jeans
källa

Detta är en annan mycket enkel och ren outfit som kan få dig att se diskret sexig ut. Detta är särskilt bra för dig som har kämpat för att komma i form. Bär bara en vit beskuren t-shirt med svarta lätt trasiga mom-jeans. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten på ett ungdomligt och rent sätt.

Orange chunky stickad tröja med v-ringad och svarta mom jeans

Chunky stickad tröja med V-ringad och svarta mom jeans
källa

För att få en skarp och mysig look här, här är vad du vill göra. Bär en orange stickad tröja med V-ringad överdel. Kombinera den med svarta mom-jeans med muddar i slim fit. Bär ett par vita sneakers till skorna. Detta är en perfekt outfit för tillfälliga sammankomster när du vill se glad ut.

Svart tröja med mörka mom-jeans och bruna sandaler

svart tröja med mörka mom-jeans och bruna platåsandaler
källa

Det här är ett bra sätt att göra en helsvart outfit mindre seriös och mysigare. Kombinera en avslappnad svart kabeltröja med svarta mom-jeans för att få ihop denna look. Bär ett par bruna plattformssandaler med öppen tå för skorna. Du kan också bära en handväska i svart läder för att sätta en elegant touch till outfiten.

Grå halvgenomskinlig skjorta med knappar och svarta mom-jeans med muddar

grå halvgenomskinlig skjorta med knäppning och svarta mom-jeans med muddar
källa

För att få den här enkla och diskreta sexiga grå och svarta outfiten kan du bära en grå halvt genomskinlig chiffongskjorta med knäppning över en svart spetsbralett. Kombinera dem med svarta mom jeans. För skor, bär ett par oxfordskor i svart läder för att komplettera outfiten. Du kan bära en svart läderhandväska om du vill se mer professionell ut.

Svart och vitrandig t-shirt med bikerjacka i skinn

svart och vitrandig t-shirt med bikerjacka i skinn
källa

För att uppnå denna coola och snygga streetoutfit kan du helt enkelt bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en svart avslappnad skinnjacka. Kombinera dem med svarta ankel mom jeans. Bär ett par svarta och vita sneakers i canvas för att komplettera din outfit på ett ungdomligt och avslappnat sätt.

Himmelsblå Mock Neck Stickad tröja med Black Mom Jeans

himmelsblå stickad tröja med mock-neck och svarta mom jeans
källa

För att se mysig och vacker ut är det en mycket bra idé att bära något himmelsblått. Du kan till exempel bära en himmelsblå tröja med polokrage. Kombinera med svarta mom-jeans med muddar. För de skor som är mycket intressanta och snygga, bär ett par vita läder loafers för att fullborda denna look.

Grå sweatshirt med svarta jeans med raka ben

grå sweatshirt med svarta jeans med raka ben
källa

För att få till den här avslappnade streetlooken kan du kombinera en grå sweatshirt med avslappnad passform med svarta mom-jeans med raka ben och ett svart läderbälte. Koppla ihop dem med ett par vita låga canvasskor. Om du vill lägga till lite extra stil till outfiten, kan du bära en svart läderhandväska för att komplettera outfiten.

Orange tröja med svart halsduk och mom-jeans med muddar

Orange tröja med svart halsduk och knutna mom jeans
källa

För att se vass och mysig ut kan du bära en orange stickad tröja med en svart infinitystickad halsduk över. Kombinera dem med svarta mom-jeans med muddar. Bär ett par svarta sneakers till skorna. Om du inte vet hur du ska avsluta, bär svarta sneakers.

Grön och svart randig t-shirt med trasiga jeans

grön och svart randig t-shirt med trasiga jeans
källa

För att få denna snygga och intressanta outfit bör du börja med den unika grön- och svartrandiga t-shirten ovan. Kombinera den med svarta jeans med slitna knä. För skor, använd ett par ankelstövlar i svart läder för att se snygg och elegant ut. Lägg till en handväska i svart läder för att se snygg och professionell ut.

White Shape Fitting Sweetheart Neckline Topp med Mom Jeans

vit sweetheart bodycon topp med mom jeans
källa

Detta är en väldigt sexig outfit för dig som har lagt ner mycket arbete på formen. För att forma denna outfit måste du bära en vit sweetheart-topp. Kombinera med svarta mom-jeans med muddar. Bär ett par vita sandaler för skorna för att sätta en uppfriskande touch till looken.

Vitt linne med chaghon spaghettiband och svarta mom jeans

vit spaghetti-topp i chiffong med svarta mom-jeans
källa

Det här är en väldigt enkel och ren outfit som du kommer att vilja bära för tillfälliga sammankomster. Även om det är enkelt, kan det få dig att se diskret sexig ut. Bär helt enkelt ett linne i kräm chiffong för toppen. Kombinera den med svarta mom jeans. Bär ett par rosa plattformsklackar med öppen tå för att fullborda den coola looken.

Svart skinnjacka med slitna jeans och glidsandaler

svart skinnjacka med slitna jeans och glidsandaler
källa

För att uppnå denna stiliga och luftiga svarta look kan du bära ett svart linne med scoop-neck och en svart skinnjacka. Kombinera dem med svarta trasiga mom-jeans. Bär ett par svarta glidsandaler för skor för en luftig och elegant touch.

Jag hoppas att du gillar de svarta mom jeans outfitidéerna jag delade ovan. Prova dem och du kan se stilfull och unik ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*