Home / Stil / Svarta och vita rutiga rockkläder
Svarta och vita rutiga rockkläder

Svarta och vita rutiga rockkläder

Precis när jag kom på idén att skriva ett blogginlägg om rutiga kjolkläder, insåg jag snabbt att att bära rutiga kjolar i olika färger faktiskt gör att du ser väldigt annorlunda ut. Om jag gräver riktigt djupt i alla dessa saker blir det ett manus som tar en halvtimme att slutföra. Det vill jag såklart inte och jag vill alltid att du ska få ut det mesta av mitt blogginlägg inom några minuter. Därför bestämde jag mig för att skriva mer om den svartvita rutiga kjolen idag. För att visa dig hur du stylar den vackert har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för svarta och vita rutiga kjolar och jag ska visa dig direkt.

Turtleneck med svart och vit rutig minikjol


källa

Låt oss börja outfiten med en bedårande outfit som faktiskt kan få dig att se längre ut. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en formsydd svart polokrage och stoppa in den i en svart och vit rutig minikjol med hög midja. Observera att denna typ av bandage kommer att hjälpa optiskt att flytta din midja upp och få dig att se mycket längre ut. Bär ett par svarta mockastövlar över knästövlarna för att komplettera din outfit på ett snyggt sätt.

Svart och vit skater flanell kjol med kofta

Svart och vit skater flanell kjol cardigan
källa

För en feminin och vacker look kan du bära en svart tröja med en svart kofta som topp. Kombinera dem med en svartvit rutig skaterkjol. Komplettera din look med svarta leggings och svarta spetsiga klackar för att lägga till elegans till din outfit.

Svart och vit prickig topp med rutig skaterkjol

Rutig kjol i svart och vit prickig skater
källa

Rutmönstret är verkligen ett väldigt vackert mönster. Är det inte intressant att se vad som händer när det paras ihop med ett annat vackert mönster, nämligen det prickiga mönstret? Denna outfit har svaret för dig. Den består av en svart och vit prickig topp tillsammans med en rutig skaterkjol. Kombinera dem med svarta strumpor och läderskor. Avsluta med en svart fedora för att lägga till en konstnärlig touch till looken.

Bär din med en skinnjacka och fedora

Skinnjacka filt hatt outfit
källa

Hittills har jag inte nämnt en outfit som innehåller en jacka. Och som du kanske hade förväntat dig skulle mitt val av jacka vara den mest mångsidiga av dem alla, vilket är den svarta skinnjackan. För mer detaljer, använd en vit stickad tröja med en svart skinnjacka överst. Kombinera dem med en rutig minikjol i svart och vit ull. Bär dem med svarta leggings och svarta mockaboots för att skapa vackra lager. Lägg till en svart filthatt till ekvationen.

Bär den med en trekvartstopp i vit spets

vit spetsliv med trekvartsärmar
källa

För en enkel, uppfriskande och feminin look kan du helt enkelt bära en vit spetstopp med trekvartsärmar. Kombinera den med en svart och vit flätad minikjol och vita spetsiga klackar för att komplettera outfiten på ett snyggt sätt.

Röd beskuren t-shirt med hög midja i svart och vit rutig minikjol

röd kort t-shirt med hög midja i svart och vit rutig minikjol
källa

För en anständig, sexig outfit kan du bära en röd kortärmad crop-top och para den med en svart och vit rutig minikjol med hög midja. Miniklänningen kan inte bara visa upp dina långa ben, den höga midjan på kjolen med crop-top gör att din midja ser högre ut, vilket resulterar i en längre och smalare look. Bär den med svarta strumpor och oxfordskor för en elegant touch.

Utsvängd midi rutig kjol med svart tröja

utsvängd svart midi rutig kjol svart tröja
källa

Detta är en väldigt mysig och feminin outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär helt enkelt en svart stickad turtleneck-tröja för toppen. Kombinera den med en svart och vit rutig kjol. Bär ett par svarta loafers i mocka för en avslappnad och snygg finish.

Svart crop-topp med kepsärmar och skater-minikjol med hög midja

Svart Skater-minikjol med hög midja
källa

Om du är en lång och smal kvinna kommer denna outfit att framhäva din styrka som ingen annan outfit skulle kunna. För att uppnå denna fantastiska look, bär en svart kepsärmad crop-top och svart och vitrutig skyskrapa mini piratkjol. Kombinera dem med svarta stridsskor för att lägga till lite robusthet till den redan coola och vackra looken.

Svart lång kavaj med rutig minikjol

svart lång cardigan minikjol
källa

Här är en väldigt snygg lageroutfit. Bär den med en vit tryckt t-shirt med en rutig minikjol. Bär en svart longline kavaj över delarna för att skapa de snygga lagren. Lagerspelet slutar dock inte här. Du kan kombinera dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar. Bär en choker för att lägga till en elegant touch.

Svart och vit utsvängd midikjol med en figursydd tröja

svart och vit midikjol med utsvängd tröja
källa

Du kan definitivt skapa en business casual workoutfit runt en rutig kjol och här är ett bra exempel på det. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart bodycontröja med rund hals. Kombinera den med en svart och vit rutig midikjol. Kombinera dem med klackar med öppen tå med svarta ankelband och en handväska i svart läder för att lägga till en elegant touch till looken.

Svartvit rutig pennkjol med jeansjacka

Jeansjacka med svart och vit rutig pennkjol
källa

För en superchic outfit som du kan bära både på fredagar och till vänner, bär en vit button-down skjorta och en jeansjacka hängd över axlarna. Kombinera dem med en svart och vit rutig pennkjol och svarta spetsiga klackar för att fullborda denna fantastiska look.

Bär den med en grå tröja och en svart ullkavaj

grå tröja svart ull kavaj
källa

Att bära en minikjol är ett bra sätt att sticka ut på vintern. Naturligtvis skulle du behöva hjälp av strumpor eller leggings för att göra detta till ett praktiskt steg. Som exempel på en sådan vinteroutfit kan du bära en grå tröja med en svart ullkavaj som topp. Bär den med en svart och vit rutig minikjol, svarta strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera denna feminina och vackra outfit.

En axeltröja med rutig DIY minikjol

En axel DIY Rutig mini kjol
källa

För en anständig, sexig och kreativ look kommer denna outfit inte att göra dig besviken. För det första är den axelbandslösa svarta tröjan i sig väldigt attraktiv. Men där magin händer är med den DIY-rutiga minikjolen, som faktiskt är gjord av en svartvit rutig pojkvänskjorta. Kombinera dessa plagg med stövlar med öppen tå i svart mocka för att se superchic ut.

Vit tröja med rutig kjol och knähöga stövlar

vit tröja rutig kjol knähöga stövlar
källa

För en mysig look bredvid kan du bära en vit polokrage med en polokrage. Kombinera den med en svart-vit rutig skater-minikjol, svarta leggings och ett par knähöga stövlar i brunt läder för att fullända looken.

Svart och vit minikjol med röd cardigan

svartvit rutig figurnära minikjol, röd kofta
källa

Låt oss titta på en outfit som använder några hårda färger. Denna outfit består av en vit button down skjorta och en knallröd kofta överst. Kombinera dem med en rutig minikjol, strumpor och svarta balettkläder för att se attraktiva och bedårande ut.

Här är idéerna för de svarta och vita rutiga kjolarna som enkelt kan appliceras på ditt dagliga liv. Om du tror att den här typen av blogginlägg är väldigt användbar för dig, tveka inte att läsa många andra blogginlägg som du kan hitta på denna sida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*