Home / Stil / Svarta paljetter shorts outfit idéer
Svarta paljetter shorts outfit idéer

Svarta paljetter shorts outfit idéer

Idag ska jag prata om de svarta paljettshortsen som kan piffa upp dina streetoutfits såväl som dina cocktailpartyoutfits. Det är faktiskt ganska sällsynt att ett iögonfallande föremål som detta passar in i vardagskläder. Det här är den del jag älskar mest med de svarta paljettshortsen. Oavsett dina scenarier, se några av de bästa svarta paljettshortsen som kan fungera för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svarta paljettshorts med kavaj och klackar


källa

Här är en mörk och elegant outfit att bära på ett cocktailparty om det inte är din grej att bära kläder. Detta är särskilt lämpligt för chefer och chefer som gillar att klä ut sig. Kombinera en svart kavaj med en kolgrå topp för att dra av denna look. Kombinera dem med svarta paljettshorts och svarta öppna klackar för att komplettera den eleganta och kraftfulla outfiten.

Svarta paljettshorts med turtleneck

svart polokrage med paljettshorts och slim fit
källa

Här är en mycket mysigare outfit för dig som vill se mer feminin och trevlig ut på ett cocktailparty. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en svart polotröja med svarta paljettshorts. Ett par svarta strumpor och ankelstövlar i svart mocka är ett bra alternativ för en helt feminin ensemble.

Paljettshorts med vit button down skjorta och svart kavaj

Paljettshorts vit button up skjorta svart kavaj
källa

Detta är ett äventyrligt försök att integrera ett par svarta paljettshorts i en arbetsoutfit. Jag tycker att det är värt att försöka se om din arbetsplats tillåter dig att visa lite kreativitet på lediga fredagar. För att uppnå denna look, använd en svart kavaj med en vit skjorta med knappar på toppen. Ett par svarta paljettshorts, strumpor och svarta spetsiga klackar kompletterar din outfit med stil och stil.

Heather Grey tröja med svarta paljettshorts

gråmelerad tröja svarta paljettshorts
källa

Ibland när du inte har några idéer om hur man stylar de svarta paljettshortsen. Tänk hur du skulle styla de svarta skinnshortsen eller till och med jeansshortsen. Byt ut dem mot de svarta paljettshortsen och resultatet blir ofta förvånansvärt bra. I just den här outfiten skulle jag styla de svarta skinnshortsen. Jag skulle bära dem med en gråmelerad tröja och ett par svarta stövlar i läder. Med de svarta paljettshortsen ser outfiten definitivt bra och unik ut.

Silver och svarta paljettshorts med sammetskavaj

Sammetskavaj tillsammans med silver- och svarta paljettshorts
källa

För en djupare och mer sofistikerad look kan du bära en svart sammetskavaj med en vit chiffongblus som topp. Kombinera dem med silver och svarta paljettshorts, svarta leggings och svarta stövletter i mocka för att se stiliga och chica ut.

Vit tryckt tröja med avslappnad passform med svarta shorts

vit tryckt tröja med avslappnad passform, svarta shorts
källa

För en avslappnad och konstnärlig look kan du bära en vit sweatshirt med rund hals. Kombinera den med svarta paljettshorts och svarta balettkläder för en elegant finish. Du kan till och med bära en svart stickad mössa för att lägga till en vacker och konstnärlig touch till outfiten.

Bär din med en vit ärmlös skjorta

vit ärmlös skjorta med knappar
källa

Det här är en vacker och lekfull look som påminner mig om en assistent. Det betyder inget dåligt. Det betyder helt enkelt att utseendet är attraktivt och tar bort all uppmärksamhet från assistenten när det behövs. För att uppnå denna look kan du bära en vit ärmlös skjorta med knappar och svarta paljettshorts. Bär svarta spetsiga tåpumps med dina skor för att fullborda looken.

Tvådelat set med en långärmad svart paljetttopp och minishorts

Tvådelat set med långa ärmar och svarta minishorts med paljetter
källa

Här är en helsvart outfit som ser stilig och vacker ut. Det är perfekt att bära denna outfit på ett cocktailparty. Du kan argumentera hur det faktiskt ser bättre ut än en cocktailklänning. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en svart långärmad paljetttopp med matchande minishorts med paljetter. Kombinera dem med svarta ankelboots och klackar med öppen tå för att fullborda denna look.

Silver & svart mönstrade paljettshorts & fuskpälsväst

silver och svart mönstrade paljettshorts väst i fuskpäls
källa

Låt oss nu titta på denna unika lagerdräkt. Bär en vit button down skjorta och en svart fuskpälsväst till toppen. För nederkant bär svarta och silver paljettshorts och lårhöga svarta mockaboots. Bär en svart clutchväska för att sätta en elegant touch till din outfit.

Bär din med en Heather Grey långärmad t-shirt

grå grå långärmad t-shirt
källa

För en väldigt avslappnad och luftig look kan du helt enkelt kombinera de svarta minishortsen med paljetter med en långärmad gråmelerad t-shirt. Underskatta inte denna enkla kombination. En långärmad topp med avslappnad passform och minishorts kommer verkligen att få dina ben att se långa och smala ut. Du kan para ihop dessa plagg med svarta klackar med ankelband för att fullborda looken.

Topp med V-ringad chiffong och svarta minishorts

vit chiffong V-ringad topp, svarta minishorts
källa

Här är en svartvit outfit som får dig att se helt annorlunda ut men ändå vacker på ett cocktailparty. Bär en V-ringad vit chiffongblus för toppen. Kombinera den med svarta mini-shorts med paljett och svarta stövlar i mocka. Lägg till en handväska i svart läder till mixen för en elegant touch.

Grön chiffongblus med svarta paljettshorts

grön chiffongblus svarta paljettshorts
källa

För att skapa en mycket stilig och vacker arbetsoutfit kan du bära en grön chiffongblus och para ihop den med svarta paljettshorts. Svarta balettkläder och en svartvit handväska är det perfekta komplementet till din outfit.

Svart Sweetheart axelbandslös topp & paljettshorts

svarta sweetheart axelbandslösa topshorts med paljetter
källa

Här är en väldigt enkel men väldigt sexig cocktailpartyoutfit. För att fullborda denna outfit, kombinera helt enkelt en axelbandslös svart topp och svarta paljettshorts. Kombinera dem med svarta klackar för att se fantastiska ut.

Bär den med en vit chiffongblus med vida ärmar

vit chiffongblus med vida ärmar
källa

För att se väldigt naturlig och luftig ut med de svarta paljettshortsen kan du bära en vit chiffongblus med vida ärmar som har ett högt lågt snitt. För att ge outfiten en boho-stil kan du bära svarta sandaler med band.

Svart halvgenomskinlig chiffongblus med paljettshorts

Svarta chiffong semi genomskinlig blus shorts med paljetter
källa

Om du får ha minishorts på kontoret åtminstone på fredagar, kan du kombinera en halvt genomskinlig svart chiffongblus med svarta minishorts med paljetter för en chic arbetsoutfit. Kombinera delarna med svarta oxfordskor för en snygg look.

Jag hoppas att du tycker om outfitidéerna för svarta paljettshorts som jag just delade med dig. Det är fantastiskt att se hur lätt det är att skapa en galen kontaktpunkt som den här. Om du vill ha kul styling, prova dessa outfitidéer ovan och se hur de passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*