Home / Dekoration / Svarta semesterstrandhus
Svarta semesterstrandhus

Svarta semesterstrandhus

Dessa två gavelstugor som utgör ett fritidshus verkar vara en introvert dröm. De byggdes av arkitekten Hanna Karits på resterna av en sovjetisk fiskeby.

Stugorna har en becksvart exteriör och ligger på en axel med varandra, delade på mitten av ett däckområde som erbjuder utsikt över havet, gamla fiskarbodar och träskelett av båtar. Den största av dessa två strukturer innehåller själva huset, medan den mindre rymmer sjöbod, bastu och pentry. En liten bubbelpool byggdes in i ytan mellan de två byggnaderna.

Utsikten från den stora glasfasaden öppnar sig längs stranden mot solnedgången på kvällen, medan den öppna spisen framför fasaden skapar en intim känsla på natten. Det finns en liten nedgång mellan mat- och vardagsrumsdelen och mezzanintaket ovanför köket, vilket ger plats för ett område med dubbel höjd under det sluttande taket. En helglaserad gavelände vetter mot en nedsänkt terrass som fyller vardagsrummet med ljus och erbjuder dramatisk utsikt över landskapet. Den nedsänkta terrassen är skyddad från vinden och skyddad av träd.

Utvändigt är stugorna nästan helt svarta för att trotsa omgivningen, där den nedsänkta terrassens vitmålade vägg är det enda kontrasterande bleka elementet. Gran användes i kombination med svart sten till taket och rökt aska till alla terrasser. Internt har detta utseende blivit helt kontrasterat. Inredning och textilier accentuerar atmosfären av en strandsemester, med vitmålade björkväggar och tak, möbler och inventarier i ljust trä och stenkakel i badrummen.

Salong för semester strandhus @llwdesign |  Vardagsrum .
Samtida svarta fritidshus på stranden |  fiskare.
Instruktion Svart + vit kakelalternativ |  Gör själv eldstad makeover, DIY.
Holiday Beach Rockport enfamiljshus till salu - 0 bostäder |  zill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*