Home / Dekoration / ta in personlighet i rummet

ta in personlighet i rummet

Varje rum behöver en dos av personlighet för utan det kommer ditt rum att se enkelt, tråkigt och för enkelt ut. Det finns många sätt att anpassa ett utrymme, från handgjorda möbler och konstverk till olika föremål eller hela samlingar som visas. Dagens sammanfattning är tillägnad de coolaste sätten att lägga till personlighet till ditt hem och jag är säker på att du kommer att hitta något här.

Markera dina hobbyer

Det enklaste och mest uppenbara sättet att lägga till personlighet till ditt utrymme är att lyfta fram dina hobbyer och intressen. Om du är musikintresserad och har gitarrer till exempel kan du hänga upp dem för att göra rummet mer personligt. Är du en bokmask? Täck hela väggen med bokhyllor eller flera väggar för att göra den färgstark och intressant. Om du är en passionerad samlare kan du integrera din samling i inredningen för att göra den speciell. Korgar, makrame hängningar, olika figurer och figurer är bra accenter för alla rum.

Lek med mönster

Lägg till mönster och tryck till ditt utrymme för att göra det mer intressant. Om det är ett badrum eller kök kan du lägga till tryck och mönster med djärva kakel – på en backsplash, golv, väggar eller var du vill. I badrummet kan du klä ena väggen med djärva och mönstrade kakel för att lägga till en accent. Välj tapeter med 3D-effekt, väggmålningar och mer för att göra ditt utrymme riktigt intressant. Egentligen skulle vilken typ av accentvägg som helst duga. Du kan applicera denna idé i vilket rum som helst, från matsalen till barnrummet, och prova olika mönster och färger för att se vad du gillar!

Rock A Gallery Wall

Galleriväggar är mycket populära nu. Detta är ett bra sätt att tillföra personlighet, intresse och en cool känsla till rummet. Det här är mestadels familjens fotogalleriväggar – vad kan vara mer personligt än så? Du kan också lägga till skyltar, konstverk, bilder, handgjord konst och till och med speglar för att göra galleriväggen extra speciell. Galleriväggar är lämpliga för alla rum: matsalar, vardagsrum, barnrum och sovrum, entréer och till och med kök. Du kan ordna dem med matchande eller felaktiga ramar, fästa bitar på väggen på en mängd olika sätt – regelbundna eller oregelbundna – eller helt enkelt placera dem på avsatser för att ändra konstverket och byta plats på avsatserna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*