Home / Dekoration / Takvåning med industriella inslag
Takvåning med industriella inslag

Takvåning med industriella inslag

Denna djärva samtida takvåning heter Penthouse PK43 och designades av Blackhouses kreativa team. Det moderna utrymmet har några industriella accenter och saknar varken värme eller komfort.

Designerna värmde de råa utrymmena med oljat trä och naturmaterial som läder och filt. Betongytor kontrasterar mot de släta vitputsade väggarna, vilket skapar en slående visuell kontrast. Industriella referenser är synliga och minimeras av olika texturer.

När du går in i denna takvåning kommer du att se ett imponerande vardagsrum och kök med öppen planlösning. I kombination förblir rummen optiskt indelade. Fönster från golv till tak släpper in dagsljus i lägenheten och understryker dess designkontraster.

Köket har vita tunnelbaneplattor, svarta metallmöbler med bänkskivor i sten, inklusive en köksö. För att fräscha upp utrymmet hängde formgivarna en inramad kub över ön och placerade lite krukgrönska där. Det stora sovrummet är en riktig oas med trä på väggar, golv och tak. Långa gardiner draperar över fönstren med svart ram, vilket skapar både en känsla av avskildhet och en visuell koppling till vardagsrummet. Badrummet hölls vitt med några ljusa träelement. Lamporna är lakoniska och vita, förråden är stängda. Kolla in bilderna på detta underbara hem nedan!

Modern takvåning med industriella inslag - DigsDi
Modern takvåning med industriella detaljer Öppen planlösning.
Industriella accenter, ljus konst värmer upp denna takvåning - Chicago.
Modern takvåning med industriella inslag - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*