Home / Stil / Tan Loafers Outfit Idéer
Tan Loafers Outfit Idéer

Tan Loafers Outfit Idéer

Precis som de populära svarta tofflorna kan de bruna tofflorna få dig att se väldigt stilren och unik ut. Beroende på om du vill se mörk eller lite ljusare ut kan du inte gå fel med något av alternativen. Det här blogginlägget fokuserar dock på de bruna tofflorna. Du kan verkligen bygga några snygga och rena och ofta unisex- och unika outfitidéer runt dem. För att visa dig olika sätt att styla dem, vill jag visa dig samlingen av några riktigt snygga solbränna loafer-outfitidéer som jag har satt ihop åt dig. Låt oss nu titta på en cool lista med outfitidéer.

Grå longline trenchcoat med ljusblå chambrayskjorta och bruna tofflor


källa

Låt oss börja med en luftig affärsdräkt för att skapa den här listan med snygga outfitidéer. Till toppen kan du bära en grå lång, slät trenchcoat över en ljusblå chambray-skjorta. Kombinera dessa plagg med svarta skinny jeans och solbrända läder loafers för att komplettera din outfit med stil.

Brun skinnjacka med grå trasiga skinny jeans och bruna tofflor

brun skinnjacka med grå skinny jeans och bruna tofflor
källa

Det här är en ännu snyggare outfit med lite mer seghet. Som topp kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en brun bikerjacka i skinn. Kombinera dem med gråa, kraftigt slitna skinny-jeans. För skor, bär ett par solbrända loafers för att ersätta de typiska ankelboots. Bär en liten svart crossbody-väska i läder för att fullborda looken.

Vit långärmad blus med mörkblå skinny jeans med muddar och bruna tofflor

vit långärmad blus med mörkblå skinny jeans med muddar och bruna tofflor
källa

För att uppnå denna relativt uppfriskande look behöver du bara tre plagg som du med största sannolikhet redan har i din garderob. Till toppen kan du helt enkelt bära en vit långärmad blus. Kombinera den med mörkblå jeans med mudd och ett brunt läderbälte. Kombinera ett par solbrända tofs loafers med en matchande läderhandväska för att komplettera din outfit med stil.

Svart longline kavaj med chambray skjorta i mocka och loafers

svart longline kavaj med chambrayskjorta och mockatofflor
källa

För att forma denna ungdomliga och lättillgängliga look kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och lägga på en svart longline-jacka. Kombinera dem med blå skinny jeans. Istället för att bära skor kan du hålla saker enkelt och snyggt genom att bära ett par solbrända loafers i mocka.

Grå tunikatopp med jeansjacka och jeans med muddar

grå tunikatopp med jeansjacka och jeans med muddar
källa

För att se luftig och avslappnad ut, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en grå tunikat-shirt med en grå jeansjacka över för att få snygga lager. Kombinera dem med blå skinny jeans med muddar och revor. Lägg till ett par solbrända loafers och en stor brun handväska i läder för att fullända outfiten på ett enkelt och rent sätt.

Ljusblå skjorta med knappar, svarta skinny jeans och loafers i läder

Ljusblå skjorta med knappar, svarta skinny jeans och loafers i läder
källa

Här är en helt minimalistisk business-casual outfit som får dig att se professionell och smart ut på ett lättillgängligt sätt. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusblå button down skjorta. Kombinera den med svarta skinny-jeans med hög midja. En crossbody-väska i svart läder och solbrända läderloafers är det perfekta komplementet till din outfit.

Rutig kavaj med vit spetsblus

rutig kavaj med vit spetsblus
källa

Här är en väldigt kreativt designad outfit som består av många till synes orelaterade delar. För att styla denna outfit, bär en vit blus med spetskrage och en svart och rosa rutig kavaj för toppen. Kombinera dem med mörkblå jeans, solbrända läder loafers med tofsar och en brun handväska i skinn.

Halsband i Boho-stil med grå huvjacka och bruna tofflor

Halsband i Boho-stil med grå huvjacka och bruna tofflor
källa

Det här är en mycket luftig och snygg outfit som du kanske vill bära på vardagliga fredagar för att se chic och elegant ut. Bär en grå tunika t-shirt med en grå jeansjacka med huva för en topp. Bär den med blå slim fit jeans med muddar, ett långt boho statement-halsband och ett par solbrända läder loafers.

Grön knäppt chiffongskjorta med grå byxor med resår i midja och ärmslut

grön knäppt chiffongskjorta och gråa byxor med resår i midjan
källa

Det här är en ganska enkel och lite pojkaktig outfit att bära som en business casual outfit som du förväntar dig att sticka ut från mängden. Bär helt enkelt en grön chiffongskjorta med gråa byxor med resår i midjan och avsmalnande ärmslut. Lägg till ett par solbrända mocka loafers för att ge lite djup till looken.

Vit kortärmad blus med svarta och vita minishorts med tryck

Kortärmad vit spetsblus med svartvita tryckta minishorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som kan få dig att se ungdomlig, attraktiv och tillgänglig ut. Du kan bära en vit kortärmad skjorta i spets med svarta och vita mini-shorts med tryck. En stor handväska i svart läder och ett par solbrända loafers är det perfekta komplementet till din look.

Camel fleecejacka med blå slim fit jeans och bruna tofflor

Camel fleecejacka med blå slim fit jeans och bruna tofflor
källa

För att skapa denna snygga och välbalanserade outfit speciellt för höst och vinter, kan du bära en ljusgrön stickad tröja med en överdimensionerad kamelfleecekappa och en marinblå och grå rutig halsduk överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och solbrända loafers för att se stilfulla och unika ut.

Vit t-shirt med v-ringad, blå jeans med muddar och solbrända loafers i läder

vit t-shirt med v-ringad, blå jeans med muddar och solbrända loafers i läder
källa

Det här är en streetlook som är så ren som möjligt. Den är perfekt att ha på sig för matinköp och avslappnade häng. Bär helt enkelt en vit V-ringad kortärmad t-shirt och marinblå skinny jeans med muddar. Bär ett par solbrända läder loafers för en extra elegant touch.

Sidentryckt skjorta med sidenknapp och blå jeans och loafers i läder

Sidenblommig skjorta med knappar, blå jeans och läderskor
källa

För att forma denna mogna och chica look kan du bära denna marinblå och vita blommiga sidenskjorta. Kombinera den med blå skinny jeans med hög midja. Ett par solbrända loafers i läder och en matchande handväska i brunt läder är ett snyggt tillskott till din look.

Jag hoppas att du gillar idéerna med solbränna loafers som jag just beskrev för dig. Om du vill se lite unisex ut är outfitsen ovan definitivt något för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*