Home / Mode / tandsmycken
tandsmycken

tandsmycken

En tandprydnad placerad på framtänderna är en populär typ av dekoration och märks särskilt bland unga. De mest gnistrande gnistrar, bländande eller till och med tandtatueringar bör alltid göras av en tandläkare.

Klassificering av kategorin tandsmycken

Tandsmycken bärs främst av unga kvinnor och har blivit allt populärare de senaste åren. Följaktligen erbjuder tandläkarmottagningar alltmer detta alternativ.

Typer av tandsmycken

Det finns nu olika typer av tandsmycken:

Ädelsten

Vill du få dina tänder att glänsa med stil kan du klistra små glittrande stenar på tänderna ett tag. Små kristaller eller gnistrande ädelstenar appliceras på ytan av en framtand med ett speciellt lim, helt smärtfritt och utan att skada tanden.

Borrning eller liknande behövs inte och borttagning är helt oproblematisk och lämnar inga spår som missfärgning eller repor på tanden. Småstenarna är runda och cirka 1 millimeter i diameter. Du kan välja en av de många olika färgerna som passar din smak, till exempel rubinröd, safirblå eller kristall.

Tatueringar och guldplåtar

Förutom småsten finns det andra typer av tandkräm, såsom B. tandtatueringar. Det är små bilder som man kan fästa på tanden. Du kan också dekorera dina tänder med så kallade bländare, diabilder gjorda av rent guld med olika motiv eller gnistrar, tunna guldplåtar som har några riktiga diamanter och ädelstenar inbäddade i sig.

Tandsmycken |  tand juvel
Tandsmycken Shimmer Collection - Swarovski tandkristaller.
Tandsmycken - Websi
Smile Bling i Mississauga - Smile Designi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*