Home / Dekoration / Thanksgiving öppen spis inredning
Thanksgiving öppen spis inredning

Thanksgiving öppen spis inredning

Om du har en öppen spis och mantel – äkta eller falsk – bör dessa användas för att dekorera till Thanksgiving. Eldstäder och mantel ger rummet en omedelbar mysig känsla, och inredningen till Thanksgiving blev precis mysigare. Låt oss ta en titt på idéerna!

rockar

En mantel, även om den är imitation, kan vara vackert dekorerad till Thanksgiving. Den kan dekoreras med falska eller riktiga höstlöv – gör några girlanger av dem eller sätt dem på trädgrenar i burkar och vaser. Placera några pumpor – du kan fortfarande måla och dekorera dem och stapla dem på manteln eller ställa dem på några stativ. Pumkorna kan målas eller dekoreras på en mängd olika sätt för att passa ditt hem. Om det är färgglada arvegodspumpor, lämna dem som de är – de är coola! Satsa på färska gröna och blommor om du vill – de är fantastiska överlappande dekorationer och blommiga krukor. Lägg till några ljuslyktor, tyg- och pappersbanderoller med en mängd olika bokstäver, inramade skyltar och konstverk. Du kan också använda konstgjorda frukter och bär eller riktiga för att dekorera manteln – lägg dem i skålar, lägg till mosbollar och vete. Skapa vilka kombinationer som helst!

skorstenar

Om din skorsten inte fungerar kan du lägga pumpor och kalebasser i den, konstgjorda eller riktiga, det är upp till dig. Lägg dem direkt där eller lägg dem i pallar, korgar och hinkar och lägg dem sedan där. Ved inuti är också en bra och mysig idé inte bara till Thanksgiving utan även till hösten. Du kan lägga till lysdioder om du vill. Om din eldstad fungerar, skapa ett arrangemang inte inuti, utan bredvid den – några korgar med grönsaker och kalebasser, högar med kalebasser och andra saker. Sätt några pallar runt den öppna spisen, sätt krukväxter och blommor, sätt ljus i ljuslyktor för att göra din egen myshörna till Thanksgiving.

Kirklands inredning!  Ja tack!  |  Höstmanteldekor, Höstöppen spis.
25 mysiga Thanksgiving mantel och öppen spis dekor idéer - DigsDi
Eldstadsskåp före & efter |  Höstens Thanksgiving-dekor, höst.
12 sätt att dekorera en Thanksgiving-mantel Du kommer att vara tacksam F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*