Home / Stil / Tofs Loafers Outfit Idéer
Tofs Loafers Outfit Idéer

Tofs Loafers Outfit Idéer

Vanligtvis när vi pratar om tofflor pratar vi om några väldigt snygga outfits. Idag ska jag ta upp ett mycket intressant ämne om tofflor som kommer att få dig att se snygg, konstnärlig och bedårande ut på samma gång. Om du inte är säker på vilka tofs loafers är när du ser några mockasiner med några fiffiga detaljer på dem, är de med största sannolikhet tofs loafers. Du kan behandla dem ungefär som vanliga tofflor. Det är bara det att den extra detaljen kan göra helheten mer tilltalande. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna för tofflor-outfit som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusrosa longline blazer med minijeansshorts och svarta tofflor


källa

För att starta den här listan med coola och luftiga outfitidéer, ska jag överraska dig lite genom att visa dig en väldigt damliknande och uppfriskande outfit. För en så vacker look kan du bära en vit stickad tröja med blå jeansshorts för kärnan. Kombinera dem med en ljusrosa longline kavaj och ett par svarta loafers i läder tofsar för att fullborda denna fantastiska look.

Vit volangskjorta med knappar och svarta jeans med muddar och tofflor

vit skjorta med volangknappar, svarta jeans med muddar och tofflor med tofsar
källa

Låt oss nu titta på ett mer typiskt sätt att styla tofflorna. För att styla denna outfit kan du bära en vit volangskjorta på framsidan. Stoppa in den i svarta jeans med muddar och slim fit. Lägg till ett smalt bälte i brunt läder och ett par svarta läderloafers för att fullända din outfit på ett rent och snyggt sätt.

Grå longline kavaj med rutig pojkvänsskjorta och mörkbruna tofflor

grå longline blazer med rutig pojkvänskjorta och mörkbruna tofflor
källa

För att uppnå denna färgglada och glada look kan du bära en marinröd och vit rutig skjorta med knappar och en grå lång kavajjacka över. Kombinera dem med blå slim fit jeans och ett brunt läderbälte. Bär grå loafers för en snygg finish.

Svart kavaj med slim fit jeans och tofflor i läder

svart kavaj med slim-fit jeans och tofflor i läder
källa

För att forma denna snygga men inte alltför allvarliga svarta outfit kan du bära en svart t-shirt med rund hals och en svart kavaj för toppen. Kombinera dem med svarta slim fit jeans. För skor, bär ett par svarta tofsläder loafers för att komplettera denna bokstavligen helt svarta outfit.

Vit- och svartrandig långärmad t-shirt med raka chinos och svart kant

vit och svart randig långärmad T-shirt med svarta, beskurna chinos
källa

Det här är en ganska avslappnad outfit som är perfekt för casual dating och casual hangouts. För att uppnå en så enkel och lättillgänglig look kan du bära en vit och svart randig långärmad t-shirt med svarta chinos med raka ben. Bär din med ett par tofsloafers i brunt läder för en snygg finish.

Svart V-ringad ärmlös topp och låga skor med leopardmönstrad tofs

Svart ärm V-ringad topp med leopardmönstrade tofflor
källa

För att få din outfit att se mer mogen ut är det ett bra alternativ att bära ett leopardmönster. Till exempel, som kärnan i outfiten, kan du bära en ärmlös svart V-ringad T-shirt och svarta smala jeans med smal passform. Du kan bära ett par leopardmönstrade mocka loafers med tofsar för att lägga till en mogen och feminin touch till looken.

Ljusrosa chunky stickad tröja med halmhatt och tofflor

Ljusrosa chunky stickad tröja med halmhatt och tofflor
källa

För att se mer unik och konstnärlig ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en ljusrosa chunky stickad tröja över en vit oversized t-shirt. Bär den med svarta chinos och en svart tofsjacka. Lägg till en halmhatt till mixen för att lägga till en konstnärlig touch till utseendet.

Svart nätblus med höga jeans och tofflor

svart nätblus med höga jeans och tofs loafers
källa

Här är en mycket sofistikerad och sexig outfit som du kanske vill ha på dig på ett cocktailparty om det inte är din grej att bära en snygg cocktailklänning. Du kan till exempel bära en svart halvgenomskinlig meshblus med svarta skinny-jeans med hög midja. Bär ett par leopardmönstrade mocka loafers med tofsar för att komplettera outfiten med en sofistikerad och unik touch.

Floppy svart hatt med ullrock och fuskpälsblus

Floppy svart hatt med ullrock och fuskpälsblus
källa

För att forma denna konstnärliga och lite lekfulla look kan du bära en vit fuskpälsblus med en svart longline ullkappa överst. Bär din med svarta skinny jeans och svarta skinntofflor. Lägg slutligen till en svart floppy hatt för den sofistikerade konstnärliga touchen.

Grå tryckt t-shirt med gröna chinos

grå t-shirt med gröna chinos
källa

Detta är en mycket enkel street outfit som är full av karaktär. För att uppnå ett så minimalistiskt men ändå attraktivt utseende kan du bära en grå t-shirt med gröna chinos med raka ben som kärnan i outfiten. Kombinera dessa plagg med ett par tofsloafers i svart läder för en riktigt cool look.

Vit knuten t-shirt med svarta cropped chinos och tofs loafers

vit knuten skit med svarta skräddarsydda chinos och tofs loafers
källa

För att uppnå denna mycket diskreta sexiga och uppfriskande streetlook kan du bära en vit eller superljusgrå t-shirt med avslappnad passform för att bara visa lite hud på midjan. Bär din med svarta chinos med raka ben. Ett par svarta läder loafers fulländar looken.

Grå longline blazer med boyfriend-jeans och tofflor i svart läder

grå longline blazer med boyfriend jeans och svarta skinntofflor med tofsar
källa

Det här är en snygg och luftig outfit perfekt för lediga fredagar eller för att umgås med vänner. Bär en svart-vitrandig t-shirt med ljusblå slitna och lätt beskurna boyfriend-jeans. Kombinera dem med en gråmelerad maxi-kofta och svarta tofsloafers i läder för en vacker och enkel unisex-look.

Brun skinnjacka med matchande skinnskor

brun skinnjacka med matchande skinnskor
källa

För att se supercool ut, använd en brun skinnjacka med ett par matchande bruna tofsloafers i läder. För resten av outfiten kan du helt enkelt bära en vit blus och slim fit-jeans med grå och blå muddar. Resultatet är en mycket stilren business casual outfit som gör det enkelt för dig att sticka ut från mängden.

Jag hoppas att du gillar idéerna med tofflor som jag just delade med dig. Det finns några väldigt coola outfits som du enkelt kan ta av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*