Home / Dekoration / trä accent väggar

trä accent väggar

Trä var och är trä för att det ser naturligt, varmt och chict ut och ger en sådan mysighet som inte kan uppnås med andra typer av dekoration. Dessutom passar den lätt in i nästan vilken interiör som helst. Trägolv, tak, väggar, möbler och till och med badkar har tagit över designvärlden på grund av det unika med varje utseende eftersom inga två träd skulle se likadana ut. Idag vill jag uppmärksamma dig på träaccentväggar som är ganska lätta att installera själv och kommer att se bra ut.

Träaccentväggar i bostadsutrymmen

Vardagsrum blir mycket mysigare med träaccentväggar! Modern, traditionell, shabby chic, vintage, rustik och bondgårdsinredning kan lätt mjukas upp och göras mysigare med träväggar. Gör en trävägg själv och fäst det trä du vill på väggarna: vitkalkat för vintage och skandinaviska utrymmen, pallatiserat och återvunnet för rustika och traditionella utrymmen. Du kan till och med skapa ett iögonfallande mönster, t.ex. B.: B. en diagonal.

Trä accentväggar i sovrum

Sovrum är de mest populära utrymmena för att skapa en trävägg, och självklart är det väggen bakom sänggaveln. Detta kommer att accentuera sängen och du kan lägga till olika bilder, konstverk, lampor, bokstäver och horn på denna vägg för att göra den mer livlig. Om du har ett rustikt sovrum tycker jag att det är ett måste att bygga en sådan här vägg. Ju varmare du tar ved, desto bekvämare är det och glöm inte att pallar kan vara en perfekt materialkälla för den här typen av hantverk.

Träaccentväggar i badrum

Som jag sa tidigare är trä det hetaste materialet för att dekorera ett badrum. Var inte rädd för att använda den som speciella ytbehandlingar för att förhindra att fukt förstör den. Träbadkar, handfat, skåp och självklart väggar ser supermoderna och trendiga ut. En varm trävägg ser fantastisk ut i ett rent helvitt badrum. Det kontrasterar och definierar hela utrymmet. Vi rekommenderar att markera väggen bakom badkaret för den mest dramatiska effekten.

Accentväggar av trä på dagis

Värm upp ditt barns rum med en träaccentvägg! Skaffa återvunnet trä och förvandla väggen bakom sängen till ett mästerverk i trä som ger värme! Du kan också skapa olika mönster när du kläder träet och dekorerar denna vägg med namn, lampor, lampor, foton och konstverk för att göra ett statement i barnets rum. En trävägg garanterar en varm känsla i barnrummet. Så tveka inte att hitta några tutorials på internet.

Träaccentväggar i hemmakontor

Skapa en varm arbetsmiljö genom att lägga till träpanel på en vägg. Återvunna träplankor skulle också fungera som en besvärjelse. Att använda mörkare toner kan hjälpa till att göra ditt hemmakontor lynnigt och maskulint.

Träaccentväggar i kök och matsalar

Trä är ett bra material för kök och matplatser. Vissa skåp och möbler kan redan vara gjorda av trä, så en vägg med träaccent skulle vara ett trevligt komplement. Dessutom, vem vill inte att deras måltider ska ske i en mysig miljö?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*