Home / Mode / Traditionella stövlar för kvinnor
Traditionella stövlar för kvinnor

Traditionella stövlar för kvinnor

Traditionella stövlar hör till som En del av lantmodet bli en regional underkategori av skoskor och bärs som ett komplement till traditionella och historiska kläder. Designen på de traditionella stövlarna kan inspirera kvinnor och män om de respekterar Materialval, skafthöjd och benbredd, hältyp och hälhöjd och andra dekorativa element varierar mycket och visuellt motsvarar de personer eller yrken som denna kostym är tilldelad.

Kostymer för stad och land – en utveckling från obligatoriska kläder till ett modestatement

kostymer har blivit Utvecklat under flera decennier eller till och med århundraden och har sitt ursprung i de tidigare bestämda klädkoderna, som också tydligt bör skilja mellan de enskilda varorna och samhällsklasserna.

Traditionell två grupperingar Stads- och hantverksbefolkningen visade sin status genom yrkes-, tjänste- och skråklädsel, medan landsbygdsbefolkningen var tvungen att bära traditionella dräkter och därför inte skulle falla offer för avfall. Det där Ursprunget till de första kostymerna härstammar från 1400-talet. I Tyskland praktiseras inte längre att bära en kostym i vardagen och föremål som traditionella stövlar används bara som semesterkläder. I turistområden på landsbygden som Bayern och Österrike är kostym fortfarande en del av arbetet och vardagen. I traditionell dräkt görs en skillnad mellan vardags- och festivaldräkter, även om vardagsdräkter ofta bärs på semestern eftersom de är jämförelsevis billiga.

Under globaliseringens gång har kostymen den traditionella dräkten Förvärvad popularitet och är delvis integrerad i vardagsmodet i form av traditionella stövlar, dirndls och lederhosen. Designers tar också upprepade gånger upp temat traditionella dräkter i sina skokollektioner och tolkar kostymerna om och om igen.

Kinesisk traditionell mongolisk nationalitet Skor Mongolisk folkdans.
Filtade ullskor, filtstövlar, kvinnors boho skor, traditionella.
Kinesiska traditionella mongoliska dansskor, uigurisk minoritetsfolk.
Handla Superior Boot Co. Traditionell ankstövel med 6 ögon för kvinnor, brun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*