Home / Stil / Träningsbyxor Shorts Outfit Idéer
Träningsbyxor Shorts Outfit Idéer

Träningsbyxor Shorts Outfit Idéer

Låt oss i dag prata om hur man ser avslappnad och sportig ut när du shoppar, på enkla sammankomster eller när du joggar. För detta ändamål kan du bära träningsbyxor som nämnts i ett annat blogginlägg. Men idag ska jag visa er något ännu mer uppfriskande. Jag ska ta reda på med dig hur man stylar träningsbyxorna. De är vanligtvis väldigt söta och lågmälda sexiga minijoggingshorts som låter dig se bekväm och naturlig ut. Stylingen är väldigt enkel. För att göra det ännu enklare för dig vill jag nu visa dig några av de bästa idéerna för träningsbyxor som jag har samlat på mig. Låt oss titta på dem nu.

Blå jeansjacka med ljusgrå träningsbyxor


källa

Du kan bära träningsbyxor inte bara som en avslappnad joggingoutfit, utan också som en del av din streetoutfit. Du kan också bära en svart V-ringad t-shirt och en blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med ljusgrå mini träningsbyxor. För skorna, bär ett par vita låga sneakers för att se uppfräschad och avslappnad ut.

Vit t-shirt med svarta mini träningsbyxor

vit t-shirt med svarta mini träningsbyxor
källa

Detta är en väldigt typisk joggingoutfit som ser enkel ut och får dig att känna dig väldigt bekväm. Bär helt enkelt en vit bomullst-shirt för toppen. Kombinera den med grå mini joggingbyxor. För skorna, bär ett par svarta och vita löparskor för att se sportig och attraktiv ut.

Camo t-shirt med grå shorts och högmidjade klackar och träningsbyxor

Camo skjorta med grå shorts och hög midjade klackar och träningsbyxor
källa

För en snygg och lite pojkaktig look kan du bära en kamouflage-t-shirt överst. Normalt sett skulle du förmodligen para ihop t-shirten med boyfriend-jeans. Men den här gången med grå joggingbyxor ger ett väldigt uppfriskande resultat också. Bär svarta klackar med öppen tå för att lägga till en sofistikerad touch till den coola looken.

Blå tribal tryckta mini träningsbyxor med vit t-shirt

blå tribal tryckta mini träningsbyxor med vit t-shirt
källa

För dig som letar efter något unikt och kreativt är detta en supercasual outfit som kan hjälpa dig. Du kan helt enkelt bära en vit t-shirt med himmelsblå och vita tribal joggingbyxor. Bär ett par sandaler med axelband i guld till skorna för att lägga till en glänsande och unik touch till outfiten.

Vit och rouge cropped t-shirt i kombination med grå mini träningsbyxor

vit och rouge cropped t-shirt med grå mini träningsbyxor
källa

Detta är en mycket ungdomlig och anständig sexig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och lättillgänglig ut. Bär en vit och rosa beskuren grafisk t-shirt för toppen. Kombinera den med ljusgrå mini joggingbyxor. Bär nakna sandaler för skorna för att komplettera outfiten med en extra uppfriskande touch.

Svart t-shirt med gråmelerad träningsbyxor och vita sneakers

svart t-shirt med gråmelerad träningsbyxor och vita sneakers
källa

För att se minimal och mysig ut kan du använda svart, vit och grå färgkombination. För att applicera detta på din streetoutfit kan du bära en svart t-shirt med grå ljunga träningsbyxor. Kombinera dem med vita löparskor för en uppfriskande och ungdomlig touch till outfiten.

Vit ärmlös t-shirt med gråa joggingbyxor

svart ärmlös t-shirt med gråa muddbyxor
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form kan du inte bara använda en crop top för att visa upp dina resultat. Att bära en ärmlös vit t-shirt kan visa dina fasta armar och även se bra ut. Kombinera den med grå träningsbyxor och vita sneakers för att fullända looken.

Svart och röd passande t-shirt och matchande mini löparshorts

svart och röd beskuren t-shirt och matchande mini löparshorts
källa

För att forma denna sportiga och diskreta sexiga outfit kan du bära en svart och röd beskuren t-shirt överst. Kombinera den med matchande svarta och röda joggingbyxor. Bär ett par vita sneakers för skorna om du planerar att bära denna outfit för en löprunda.

Grå bekväm tröja med mini träningsbyxor

grå bekväm tröja med mini träningsbyxor
källa

För att styla denna mysiga och lättillgängliga look kan du bära en grå långärmad stickad tröja med en avslappnad passform på toppen. Kombinera den med ljusgrå mini joggingbyxor. Kombinera dem med vita low-top sneakers för att fullborda denna enkla men attraktiva look. Det här är den typen av outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut.

Svart cropped sweatshirt med minishorts

svart cropped sweatshirt med minishorts
källa

För att skapa en sportig, anständig, sexig och mörk look, här är en helsvart outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en svart lätt beskuren sweatshirt för toppen. Kombinera den med svarta mini löparshorts. Bär svarta löparskor för skorna för att förvandla denna outfit till en som du faktiskt kan bära för en joggingtur.

Heather Grey tröja med minirosa träningsbyxor

gråmelerad tröja med rosa mini joggingbyxor
källa

Det här är ett trevligt försök att bära träningsbyxor som en del av en affärsdräkt. För att uppnå denna look kan du bära en gråmelerad relax-fit tröja till toppen. Kombinera den med rödrosa miniträningsbyxor för att se avslappnad och damlik ut. Bär ett par svarta klackar med öppen tå för att få dig att se elegant och elegant ut.

Crepe hoodie med matchande träningsbyxor

Crepe hoodie med matchande träningsbyxor
källa

Det här är en väldigt attraktiv och diskret sexig streetoutfit som passar särskilt dig som gick till jobbet för att få en smal midja. För att uppnå denna look kan du bära en rouge rosa cropped hoodie med matchande rouge mini träningsbyxor. Bär ett par vita sneakers för att få skorna att se mer uppfriskande ut.

Ljusgrå löparshorts med svart linne

ljusgrå löparshorts med svart linne
källa

För en väldigt enkel och mysig look kan du bara bära ett svart linne och para ihop det med gråa mini träningsbyxor. Till skorna kan du helt enkelt bära vita sneakers eller ett par svartvita low top converse för att fullborda den coola och enkla looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna med träningsbyxor som jag precis pratade med. Det finns några mysiga och avslappnade outfits som kan hjälpa dig att se extra lättillgänglig ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*