Home / Dekoration / Trendiga eldstäder
Trendiga eldstäder

Trendiga eldstäder

Det finns inget som kan tillföra mysighet till rummet än en öppen spis, oavsett din inredning. På hösten och vintern är en öppen spis en dröm – den kommer definitivt att samla alla runt den. Om du inte redan har en öppen spis och vill ha en för i vinter, här är några trender att införliva i ditt utrymme för att ge det en edgy look.

Dubbelsidiga skorstenar

En dubbelsidig öppen spis gör att du kan ha en mysig och välkomnande känsla inte bara i ett rum, utan i två eller till och med tre rum. En sådan bit kan användas för att dela upp utrymmen eller för att tillföra mysighet och en välkomnande känsla till ett öppet utrymme. Du kan designa den hur du vill – med tegelstenar, stenar, metall, betong och annat som ger det ett utseende som passar ditt utrymme och ger den tidlösa mysigheten som elden alltid ger.

Minimalistiska inbyggda eldstäder

Gör ett djärvt uttalande i ditt utrymme med en minimalistisk inbyggd öppen spis som ser helt elegant och väldigt chic ut. Gör den väldigt tunn och mycket elegant för att matcha ditt minimalistiska eller moderna utrymme, välj enkla och eleganta material, undvik strukturella stenar och tegelstenar som vanligtvis används för eldstäder. Vill du tillföra mer mysighet och känna att det inte räcker med en supersmal inbyggnadskamin, välj en stilren inbyggnadsvedsförvaring bredvid.

Glasfodrade eldstäder

En inglasad eldstad är en stor trend, vare sig det är dubbelsidigt eller inbyggt – det är trendigt. Välj en stor, inglasad öppen spis i mitten av rummet, en inbyggd smal öppen spis, eller lägg helt enkelt en glaskåpa till eldstaden och lägg till en vedförvaring bredvid den för mysighet. Imponerande!

10 heta och trendiga eldstadsdesigner - Colorado hem och livsstil
De enklaste trendiga eldstäderna |  Inglenook eldstad
enkel vacker modern öppen spis |  Modern öppen spis, hem.
Trendig vardagsrumsinredning med öppen spis monterad tv idéer |  Liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*