Home / Dekoration / Trendiga sänggavlar
Trendiga sänggavlar

Trendiga sänggavlar

Även om du har en väldigt enkel säng utan sänggavel kan du alltid lägga till den i sängen eller montera den direkt på väggen som en dekorativ funktion. Om du funderar på att köpa en ny säng och letar efter en säng med en chic sänggavel eller är redo att göra en sänggavel av din dröm själv, här är de trendigaste och djärva idéerna som omedelbart tar ditt sovrum till en ny nivå.

Sänggavlar i läder

En sänggavel i läder är en supertrendig idé, steniga lädersänggavlar för en modern känsla – en sådan sänggavel tillför färg och textur till rummet. En vävd sänggavel är ännu trendigare och djärvare – oavsett vilken färg du väljer ger den mycket textur. Ett sådant alternativ är fantastiskt för ett boho- eller skogsrum, och du kan göra det själv.

sänggavel i trä

Trä är ett tidlöst material att använda som dekoration och det finns otaliga idéer att prova. Du kan prova en sänggavel av återvunnet fiskbensträ – bets, vitmåla eller till och med måla varje träbit i en annan färg. Det kan vara en snygg sänggavel som når upp till taket för att göra ett uttalande och du kan lägga till flytande nattduksbord till den. En av de hetaste idéerna är en sänggavel i trä med en levande kant. Det är ett naturligt uttryck för ett modernt utrymme som omedelbart sätter en het touch till utrymmet.

Vadderade sänggavlar

Klädda sänggavlar går aldrig ur mode, särskilt tuftade sänggavlar. För en mer modern känsla, välj en överdimensionerad stil i djärva färger. En enklare och snyggare stoppad sänggavel är en annan cool och fräsch idé. Välj en juvelton som kompletterar din inredning så att du också kan göra ett färgstarkt uttalande.

30+ Trendiga Farmhouse Sovrum Gröna sänggavlar |  Huvudsovrum.
Farmhouse Sovrum Master Sänggavlar 20+ Trendiga idéer |  Sovrum.
Lägenhet Sovrum Sänggavlar 40+ Trendiga idéer #lägenhet.
52+ Trendig väggfärg Sovrumsgrå sänggavlar # Vägg # Sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*