Home / Stil / Tröja boots outfit idéer
Tröja boots outfit idéer

Tröja boots outfit idéer

Det finns så många kreativt designade stövlar där ute. Dessa inkluderar mockastövlar, läderstövlar, ankelstövlar, knähöga stövlar och stövlar över knäet. Men det är en punkt som jag är ganska säker på att de flesta av er inte ens har hört talas om, men jag skulle vilja testa efter att ha läst det här blogginlägget. Detta magiska föremål är tröjastövlarna. Endast genom din fantasi bör du kunna inse att de är något som får dig att se vacker och bekväm ut. Vad du är på väg att se är några av de bästa idéerna för tröjastövlar som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickade tröjastövlar med mörkblå skinny jeans


källa

Innan du läser vidare bör du kunna säga att tröjorna ser bra ut, men blir väldigt lätt smutsiga. Men för nu, låt oss bara fokusera på skönhetsdelen istället för den praktiska delen. Låt mig i början av den här listan visa dig en outfit som är mycket lätt att ta på. Bär bara en avslappnad vit tröja med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med ankelstövlar i grå tröja för att fullborda denna enkla men fantastiska look.

Svart kavaj med mörkblå skinny-jeans och grå tröjastövlar i mitten av vaden

svart kavaj med mörkblå skinny-jeans och gråa mid-kalf-tröjastövlar
källa

Du kan till och med bära tröjastövlarna på kontoret. För en grå business-casual outfit kan dessa gråa mid-calf-tröjor kombineras med en vit och ljusgrå randig västtopp med en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se snygga och eleganta ut.

Skinny jeans med muddar, tvåfärgat läder och tröja stövlar

Skinny jeans med muddar, ett par tonat läder och tröja stövlar
källa

Tröjor kommer väldigt ofta i form av tvåfärgade stövlar som det här paret brunt och grått läder och stickade ankelstövlar. För en kausal look kan du bära en vit t-shirt med tryck och muddar i marinblå skinny jeans. Alternativt kan du bära en vit chunky polotröja för att se mysigare och mer damlik ut.

Röd och svart rutig skjortklänning med brun tröja med knähöga stövlar

röd och svart rutig skjortklänning med brun tröja med knähöga stövlar
källa

Detta är en väldigt stilig och unik pojkvänstrend. För att styla denna outfit, bär en svart och röd rutig pojkvänskjortklänning för toppen. Kombinera den med svarta leggings. För skor, bär ett par knähöga stövlar med en brun och grå tröja för att fullborda denna avslappnade och ungdomliga look.

Grå koftaklänning med grå tröja i mitten av vaden

grå koftaklänning med grå tröja i mitten av vaden
källa

Ett av de enklaste och vackraste sätten att styla tröjastövlarna är att para ihop dem med en matchande tröjaklänning. I det här fallet är tröjaklänningen en grå koftaklänning kombinerad med en vit t-shirt och en grå minikjol. Kombinera dem med gråa mid-kalf tröja stövlar för att fullborda den enkla men fantastiska looken.

Kofta med skinny jeans och svarta knähöga tröjastövlar

Kofta med skinny jeans och svarta knähöga tröjastövlar
källa

Här är en väldigt mysig look som också hade sett riktigt bra ut med tröjastövlarna ersatta med läderstövlar. Men nu, med de knähöga stövlarna med den svarta tröjan, ser outfiten mer unik och vacker ut. För resten av outfiten, bär en svart kofta med en vit t-shirt och en randig infinity-scarf för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans.

Röda skinny jeans med gråa lårstövlar

röda skinny jeans med grå overknee boots
källa

Som du kan se från bilden ovan ser det väldigt glad ut att bära gråa lårhöga stövlar med röda skinny jeans och är perfekt att bära denna kombination för en julfest. Till toppen skulle det se perfekt ut att bära en vit blus med en tjock grå ribbad tröja.

Blå jeans med gula och vita blocktröjor

Blå jeans med gula och vita blocktröjor
källa

Låt oss bli lite mer kreativa här. Det här är ett par gula och vita kängor som lätt drar till sig folks uppmärksamhet. Kombinera den med blå skinny jeans och ett vitt bälte för att komplettera denna outfit på ett unikt och luftigt sätt.

Bruna tvåfärgade ankelboots med svarta skinny jeans

bruna tvåfärgade ankelboots med svarta skinny jeans
källa

Här är ytterligare ett par tvåfärgade stövletter. Den här gången är det ett par brunt läder och stickade tröja ankelboots. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att få rumpan att se smal och vacker ut. Till toppen kan du bära en grå chunky turtleneck för en attraktiv och lättillgänglig look.

Gråa mid-kalf boots och matchande tröja klänning

mellankalvgrå stövlar med matchande tröja
källa

Här är ett par enkla och vackra gråa mid-calf-tröjor. Låt oss styla den på ett vackert och minimalt sätt. Du kan också bära en grå ribbad stickad långärmad tröja. Kombinera den med en liten och elegant handväska i läder för att komplettera denna outfit med en elegant touch.

Vitrutig longline ullkappa med svarta lårstövlar

vit rutig longline ullkappa med svarta tröjastövlar
källa

För att göra det lättare att bära tröjastövlarna som en del av din casual outfit för företag, för en mer diskret look, välj ett par svarta tröjor ovanför knäet istället för en grå. En grå miniklänning i ullskifte och en vitrutig ullkappa med lång linning är de perfekta komplementen till denna look.

Ribbstickad grå minitröjaklänning med matchande stövlar

Ribbstickad grå minitröjaklänning med matchande stövlar
källa

Om du tittar noga har det här paret mellankalvgrå tröjor den sofistikerade veckade toppendesigndetaljen. För att göra stövlarna mysiga och attraktiva kan du bära dem med en grå ribbad polotröja. Om du vill se smartare och snyggare ut kan du lägga till en svart läderclutch till mixen.

Vit boho swingklänning i linne med virkade stickade tröjastövlar

Vit boho swingklänning i linne med virkade stickade tröjastövlar
källa

Det här är en annan outfit som ser så minimal ut med bara en basfärg. För att skapa denna look kan du bära en vit tribal-tryckt mini-swingklänning i boho-stil med ett långt halsband i boho-stil. Vanligtvis ihopkopplad med sandaler med nakna klack för att se uppfriskande ut. Prova något nytt den här gången genom att bära ett par vita halvkalvvirkade stövlar för att se mer damlika och attraktiva ut.

Här är idéerna med tröjastövlar som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden. Deras enda brist är att de lätt kan bli smutsiga, men förutom det är de riktigt roliga att ha på sig då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*