Home / Dekoration / Tvåfärgade köksdesigner
Tvåfärgade köksdesigner

Tvåfärgade köksdesigner

Tvåfärgade kök var populära någonstans för länge sedan och gör nu en stor comeback. Detta är ett elegant sätt att infoga färger du gillar i din köksinredning. Dessutom är de övre skåpen ljusa och de nedre är mörka, vilket ger ditt utrymme en eterisk och ljus look. Det finns många olika stilar och färgkombinationer att välja mellan. Låt oss titta på de bästa idéerna du kan prova.

Tvåfärgade skåp

Sådana kök är designade för att leka med färger och kontraster. Så tveka inte att välja de färger du gillar! Rött och vitt, marinblått och vitt, smaragd och guld, grått och vitt, svart och vitt – det finns tusentals kombinationer att prova! Jag skulle säga att den populäraste kombinationen är vit och någon nyans av grått – om grått är mörkt får du en cool kontrast, om grått är ljust – får du ett eteriskt utrymme. Inred ditt kök som du vill ha det. Om det är ett modernt utrymme, använd inte knoppar eller handtag och håll skåpen snygga. Om det är ett modernt utrymme från mitten av århundradet, är en cool geometrisk backsplash din grej och metalliska detaljer passar naturligtvis till vilken stil och färg som helst – vilken bra idé för att lägga till chic till köket!

Tvåfärgade skåp med trä

En annan trendig idé är tvåfärgade kök med träskåp – toppen eller botten är gjord av trä eller plywood och den andra raden är färgad. Du kan välja mörkbetsad eller ljust trä eller rika trätoner – det är upp till dig, och alla eleganta skåp av valfri färg kommer att kontrastera träet. Svart, vit, marin, smaragd, orange, mint eller någon annan färg är välkomna. Det beror på vilket utseende du vill ha och vilken stil du väljer. För moderna utrymmen är mer levande kontraster bättre: svart och ljust trä, trä och vitt, mint- och mörkbetsat trä, och så vidare. För vintagerum, föredrar pastell och vita toner, såväl som rika trätoner.

Tvåfärgade köksskåpsidéer - Använder 2 färger i köksskåp
Dagens köksidé: Tvåfärgade kök i traditionella hem.
29 Tvåfärgade köksskåpidéer |  ComfyDwelling.com.
Tvåfärgade köksskåp inspirerar din nästa Redesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*