Home / Bad / Tvättidéer för ditt hem
Tvättidéer för ditt hem

Tvättidéer för ditt hem

Din tvättstuga är ett litet ställe där du bara kan tvätta, trycka på tvätten eller göra andra oviktiga sysslor, men detta utrymme är viktigt för att du ska använda din tid bra och enkelt. Ju mer den här platsen är stökfri och organiserad, desto bättre känns det att tvätta.

Du sparar din sinnesfrid och tid genom att hitta de rengöringsmedel, rengöringsmedel och blekmedel du behöver lokalt. Det finns all anledning att ägna en liten del av din budget till att designa din tvättstuga. Det finns flera tvättidéer som kan hjälpa dig att göra denna lilla plats mer elegant.

Oavsett om din tvättstuga är liten eller stor, kan du alltid komma med bra idéer om hur du kan designa den. Det första du uppmärksammar är en liten garderob. Det är inte nödvändigt att den ska ha dörrar då dörrar gör utrymmet ännu trångare när det är litet och ungefär att dörrarna är besvärliga när man är upptagen med att tvätta. För att organisera saker på hyllorna i din tvätt, måste du överväga estetiken i ditt rum!

Rada upp flaskorna och förpackningarna med alla typer av tvättmedel i den näst sista hyllan. Den sista hyllan på toppen kan ha två eller fyra korgar för alla små tillbehör. De nedre hyllorna är bra för andra föremål. Håll torktumlaren och tvättmaskinens sida borta från garderoben för att undvika problem med att välja de saker du behöver från garderoben.

För tvättade kläder måste det finnas ett bra upphängningsalternativ i ett hörn. Det finns andra bra idéer för Houzz att inspirera dig. BHG-portalen har också framgångsrika idéer för din lilla tvättstuga. Kolla in webbsidorna och se vad som passar din livsstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*