Home / Stil / Tweed klänning outfits
Tweed klänning outfits

Tweed klänning outfits

Jag hoppas att du inte tänker på att twittra din mormors favoritmaterial. Om så är fallet måste jag be dig att tänka på det. Tweed var överallt förra året. Från runwayshower till streetstyle-kläder, alla älskade tweed. Du kommer att se hur du stylar en perfekt tweedklänning utan att se ut som om du bär din mormors kläder.

Huvudtricket med tweed är att få det att se modernt ut. Du kan lätt se ut som om du har blivit transporterad ur en vintage Audrey Hepburn-film. Försök att se nytt ut om du inte verkligen vill ha det.
Tweedklänning är en perfekt bas som du kan bära när som helst. På vintern ser det fantastiskt ut tillsammans med dina favorit vinterjackor och kängor. Den här klänningen är en mycket arbetsanpassad stapelvara som du definitivt kommer att älska! Låt oss se outfitidéer!

Svarta over the knee boots

Lårhöga stövlar i tweedklänning
källa
Den här klänningen dök upp på många tjejer runt modeveckan backstage och i streetstyle. Jag valde den här för att det är ett helt acceptabelt alternativ för vardagliga tillfällen.
Färgerna på klänningen är perfekt matchade. De marinblå, röda och lite gula är en härlig tweedkombination.

Tweed klänning för små tjejer

Liten flickklänning i tweed
källa
När vi pratar om små tjejkläder är det väldigt viktigt att känna till några regler. Du kan läsa hur du bär kjolar för petite tjejer i inlägget och jag har gett dig några råd.
Mira Duma bär denna miniklänning i tweed tillsammans med den långa kappan som ser exakt ut som klänningen. Hon lägger till platåskor som matchar hennes storlek, vilket är väldigt smart.

Snygg klänning

Tweed klänning elegant en linje
källa
Tweed har vanligtvis en föråldrad etikett. Detta är dock absolut inte sant. Tweed som material är evig och kan bäras när som helst.
Den här klänningen är perfekt för arbetstid. Den har en hög halsringning, ¾-ärmar och en A-linje. Inget märkvärdigt, men det är väldigt smickrande och elegant. Om du bär den en gång blir den ditt första val varje gång!

Tweed overall

jumpsuit i tweed
källa
Hur länge har det gått sedan du såg overaller? Jag måste säga tillräckligt länge för att älska henne igen.
Dessa tweed jumpsuits är perfekta för lager. Du kan styla dem med en svart klockärmad topp. Själva klänningen är mini, så du kan styla den med både over-the-knee boots och ankelboots. Den är perfekt för dagligt bruk.

Fransar på tweed

Tweed klänning sommar
källa
Om du har funderat på att införliva tweed i dina sommarkläder, här är lösningen. Denna lösa, raka klänning är perfekt för varma dagar. Fransarna gör att den här klänningen ser vacker och väldigt intressant ut. Föreställ dig själv någonstans vid havet i denna vackra klänning. idealiskt, eller hur?
Du kan para ihop den med snygga platta snörsandaler och lägga till en brun crossbodyväska i mocka.

Vintage klänning i tweed

Retro klänning i tweed
källa
Om du planerar att se ut som Audrey Hepburn eller någon annan stilikon från förr, då är det här en klänning för dig. Lång och med en A-linje, är den här klänningen utan tvekan perfekt för fest. Du kan göra det trendigt genom att lägga till metallpumpar och en liten handväska.
Tänk bara på den här tweedklänningen som en outfit för speciella tillfällen.

Gör klänningen från setet

Tweed Dress Set gör klänning
källa
Vissa kläder är inte så lätta att ha på sig trots att det bara är ett plagg. Så jag har hittat ett perfekt tweedset som gör en fantastisk klänning som du kommer att älska! Jag menar att längden är perfekt, snittet är intressant och unikt. Det är inte ens självklart att det här inte är en klänning i ett stycke.
Kombinera den med svarta stiletter och en svart väska så är du igång!

Anna Wintour älskar tweed

Anna vinterklänning i tweed
källa
Ja, chefredaktören för Vogue, den berömda Anna Wintour, älskar tweedklänningar. Hon ses mest i midi, stilrena och eleganta klänningar som praktiskt taget är hennes signum.
Den här vita klänningen är bara vacker. Den har blå tråddetaljer. Halsringningen har en söt krage och korta ärmar. Du kan återskapa det här utseendet mycket enkelt. Kombinera den med klassiska lädersandaler.

Lager med tweed

Tweed klänning lager
källa
Om vädret varken är här eller där, har du en chans att visa upp lite lagerfärdigheter. Ta på dig en fin vit topp och din tweedklänning över. Låt klänningen vara ärmlös så kan den se bättre ut.
Kombinera denna look med supercoola och chica lackstövlar. Lägg till en liten axelväska så är du igång!

Kombination av grått och vinrött

Tweed klänning statement boots
källa
När lårhöga stövlar dök upp igen förra året var jag väldigt skeptisk till en början. Förmodligen var de flesta tjejer eftersom vi såg kraften i dessa chica och snygga stövlar.
De passar perfekt med sådana klänningar och gör varje kombination lite elegant, chic och redo att bäras varje dag. Välj platta stövlar som ger dig komfort och ta en promenad!

Matchande outfit

Matchande klänning i tweed
källa
Föreställ dig den här situationen: du har ont om tid och du måste se elegant ut, men på mycket kort tid. Inga problem, jag har en lösning. Gå med den här typen av outfit. Den passar perfekt. Klänningen är väldigt smickrande och gjord av lila tweed. Den korta jackan är gjord av samma material och passar perfekt till tweedklänningen. Lägg bara till ett par snygga stiletter och en liten clutch- eller crossbodyväska.

dubbel tweed

Matchande tweed klänning i tweed
källa
Ett annat exempel på en tweed-outfit att matcha, men inte riktigt det sista. Den här klänningen är röd medan kappan är gjord av mörkgrå tweed. Det ser perfekt elegant och chic ut. Jag kan också säga att den här outfiten ser mysig och varm ut. Kom ihåg att styla den kalla vinterdagar.

Modern tweed

Tweed klänning modern
källa
Tweed klänning kan vara på modet. Stort tack till Chanel och Karl Lagerfeld som älskar tweed lika mycket som vi gör. Den här rosa klänningen är prydd med metallnubbar och är perfekt för formella tillfällen som bröllop, födelsedagar, etc. Kombinera den med plattformsstiletter och lägg till en liten crossbody-väska.

Jag hoppas att du gillade alla dessa fantastiska outfitidéer som jag har förberett åt dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*