Home / Stil / Tyll kjol stilguide
Tyll kjol stilguide

Tyll kjol stilguide

När jag tänker på tyllkjolen är det första jag tänker på ballerinorna med sina rosa tutu-kjolar. Och naturligtvis, glöm inte den fantastiska gröna tyllkjolen som Carrie Bradshaw bar i det senaste avsnittet av Sex and The City. Vilken magisk sten det var. Då trodde jag att ingen gör det bättre än Carry. Men hittills har jag definitivt ändrat mig.

Tyllkjolar är eleganta och samtidigt väldigt intressanta. Om du trodde att du inte kunde bära dem till vardags, så ska jag visa dig hur lätta de är att kombinera med de andra häftklamrarna.

I det här inlägget kommer vi att se vilka snitt och färger det är och det bästa sättet att bära dem.
Du bör försöka bära den varje dag och inte bara för formella tillfällen.
Låt oss se vad jag har förberett åt dig, ska vi?

Casual är alltid bäst

casual bästa tyll kjol
källa
Tyllkjol kan bäras under dagen även om du trodde något annat. Som ni ser så passar den perfekt till den grå bomullsskjortan som är väldigt avslappnad. Med några smycken kan du uppgradera denna outfit för att se mer elegant ut.
Prova på plattorna eller höga klackar.

Svart och vit klassiker

Svart och vit klassiker
källa
Vet du vad som aldrig kommer att gå ur mode? Svarta och vita kombinationer. Det är verkligen för evigt och det hjälper verkligen om du gillar de två färgerna. Om du gör detta behöver du aldrig oroa dig för att välja utseende och outfits.
Den här outfitidén med den vita kjolen i tyll passar perfekt till den svarta kashmirtröjan med turtleneck.
Att bära klackar kan vara en bra outfit för kvällen.

jordgubbsröd

jordgubbsröd kjol i tyll
källa
Det här är en vacker röd tyllkjol. Den är ihopkopplad med det vita button-down och svarta bältet som en fin detalj till hela outfiten. Kjolen har små blad som sätter en väldigt fin touch till denna kombination. Du kan bära den här på dagen eller natten genom att helt enkelt byta skor – från platta till höga klackar och vice versa.

Plusstorlekar är coola

oversized kjol i tyll
källa
När cool möter tyll, vet att streetstyle kryddar saker. Allt går på gatorna, och det är det.
Den svarta tröjan som ser ut att vara lånad av din partner och en tyllkjol med blommiga broderier skapar en fantastisk look. Du kommer att se stilig ut men väldigt cool.
Den är perfekt om du bär stövlar över knäet med denna outfit.

Högt och tydligt

högljudd och tydlig tyllkjol
källa
Bloggarna, influencers och modellerna gillar att bära skjortor med ett budskap. Det här är bra eftersom de på detta sätt skickar ett meddelande till oss att fundera över de problem som bör lösas.
Det här är en av de där kläderna som bär ett budskap, men den är också väldigt cool! Den svarta kavajen med den vita t-shirten och den svarta tyllkjolen är perfekt för kvällen eller middagen på en supercool restaurang.

fåglar och blommor

Fågelblommor Tyllkjol
källa
Det här är en fantastisk tryckt bomberjacka som kan få vilken outfit som helst att se cool, intressant och lite excentrisk ut.
Bomberjackan med jeansskjortan under passar perfekt till den svarta tyllkjolen. Midistorleken på kjolen låter dig välja vad du ska ha på dig – plattor, stövlar eller klackar.

Grå stjärnor

grå stjärnor
källa
Det här är en av de vackraste kjolarna jag någonsin sett. De små silverstjärnorna gör den mer intressant att bära och svårare att kombinera.
Den blandas med den grå tröjan med en stor stjärna, minimala smycken och den vackra grå lilla väskan.
Du kommer definitivt att känna dig som en riktig prinsessa och se ut som en modern också.

Blue Rhapsody

blå rhapsody tyll kjol
källa
Vilken vacker blå färg det är! Och det är inte förvånande att hela outfiten är monokromatisk eftersom den här nyansen av blått är bara fantastisk!
Säsongens stora trend, klockärmad tröja är ihopkopplad med en tyllkjol i den perfekta blå nyansen. Med de broderade sandalerna kommer du att dra all uppmärksamhet!

Kikar ur jeansen

Håll utkik efter tyll
källa
Det här kan se konstigt ut, men det är också väldigt coolt på samma gång!
Tyllen sticker ut som en detalj från denim midikjolen. Den är ihopkopplad med button-down och de vackra svarta stövlarna. Med denna kombination ser du modern och naturligt excentrisk ut.

Vit Converse

Converse kjol i tyll
källa
Har du någonsin tänkt på att det kommer en dag då du vill bära en tyllkjol tillsammans med vita Chuck Taylors? Tja, här är den perfekta outfiten, du borde definitivt försöka ”kopiera” den.
Förutom att vi här har kombinationen av sportiga och dressade plagg är resten av outfiten ganska snygg och enkel. Bli helt svart och du kan inte gå fel.

Med ett par jeans nere

Denimkjol i tyll
källa
Om du vill lägga häftklamrar, överväg att bära skinny jeans och tyllskiss tillsammans eftersom det ser fantastiskt ut.
En fantastisk kombination av denim och tyll med den avslappnade randiga skjortan och delikata rosa sandaler.

J’Adore paljetter

jag älskar tyll
källa
jag vet att du älskar det också Det är så svårt att inte gilla paljetter och glitter.
De är ömtåliga och små på den här kjolen, men ger den ändå ett helt nytt utseende – romantiskt och drömskt. Att para ihop kjolen med bomberjackan ger dig den perfekta blandningen av sportiga och dressade häftklamrar som modetjejer älskar.
Du bör bära denna med plattor eller stiletter.

Lång kappa håller dig varm

delikat rosa päls
källa
Denna delikata rosa kappa håller dig varm när du bär din tyllkjol.
Den krämiga tyllkjolen och den delikata rosa pälsen passar bra ihop. Så tveka inte att bära dessa två delar tillsammans.

Tyllkjol behöver inte reserveras endast för speciella tillfällen. Ta ut den ur garderoben och fundera över hur du ska bära den.
Jag visade hur lätt det är att bära den med den enkla t-shirten eller knappen. Om du vill se ut som tjejerna från high street-stilen, bär en tyllkjol med byxorna under, den oversized tröjan eller trycken.
Oroa dig inte, vad du än väljer kommer det att se perfekt ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*