Home / Stil / Ull omlottrock Outfits
Ull omlottrock Outfits

Ull omlottrock Outfits

När temperaturen sjunker vill du bara känna dig varm och mysig. Men räcker det? Ibland undrar jag, är det möjligt att känna sig varm och moderiktig på samma gång? Efter att ha forskat så mycket om modeidéer och outfitkombinationer fick jag svaret. Så klart det är! Därför presenterar jag grunden för en idealisk vinteroutfit – omlottrock av ull.

Att slå in som en tortilla är en fantastisk sak på vintern. Du vet redan hur mycket jag älskar omlottklänningar, men hur är det med rockarna? Nåväl, ullomlottrock är en fantastisk, snygg och viktigast av allt mycket bekväm klädesplagg som snart kommer att bli ditt favoritplagg.
Jag upptäckte att många modetjejer älskar det här plagget och jag bestämde mig för att visa dig hur man återskapar stilen. Från och med nu!

Omlottkappa av kamelull

kamel omlottkappa
källa
Visste du att kamel lyfter varje outfitkombo? Det ger dem en viss lyxig look som är perfekt för både dag- och nattevenemang.
Denna outfit är perfekt för både affärs- och avslappnade stadsevenemang. Omlottkappan håller dig varm medan de svarta tofflorna håller dina fötter bekväma. Svart och kamel är en bra kombination. Så se till att ha korta jeans och en fedorahatt.

Camel Vanja omlottkappa i ull
källa
Ytterligare ett exempel på uppvärmning kalla vinterdagar. Slå in en ullkappa! Så enkelt är det. Den här bloggaren valde en överdimensionerad svart halsduk för extra värme.
När det kommer till skor kan du välja vita superstjärnor eller svarta stövlar med blockklack.

ull wrap scarf
källa
Jag minns väl den där runwayshowen när Burberry visade oss hur man bär halsdukar över kappor. Istället för att vira den runt halsen kan du styla den som tjejen på bilden ovan.
Hon har valt den matchande kamelen, men du kan välja en färgad eller mönstrad.

Klassisk kamelomlottjacka
källa
Den här kappan har ett klassiskt snitt, men du kan även slå in den. Du kan alltid bära den med tvåfärgade slingback-skor som den här tjejen eller så kan du välja superhöga klackar. Denna kappa är mycket mångsidig. Du kan bära den till många olika tillfällen.
Jag tror att vissa kläder finns i din garderob i många, många år. Den här kappan kan vara en av dessa kläder.

Svart kamelull omlottkappa
källa
Omlottkappa av kamelull kan vara din bästa vän när det gäller att para ihop den med svarta och vita häftklamrar. Dessa skinny svarta jeans är det perfekta plagget för vardagsbruk, medan stövlarna är lämpliga för både dressade och vardagliga evenemang. Testa att styla dina svarta jeans med den enkla vita toppen och den lilla vita väskan.

Svart ullkappa

Svart ullkappa
källa
Giorgia Tordini älskar rena och polerade snitt så det förvånar mig inte att jag ser henne i denna perfekt skräddarsydda svarta omlottkappa.
Hon höll denna outfit lågmäld och lade bara till svarta detaljer som kopplingen. Retro solglasögon är praktiskt taget hennes varumärke. Du kan välja den här kappan när du går på mer formella evenemang, middagar eller affärsmöten. Visa din lilla svarta klänning nedan och du kommer att rocka den här looken.

Omlottrock svart royal
källa
Den blivande kungen och skådespelerskan Meghan Markle bär denna vackra svarta omlottjacka i ull med Chelsea-stövlar och svarta byxor. Hon valde en kombination av svart och allt. Den enda detalj hon lade till var denna söta smaragdfärgade tygväska.

Grå omlottkappa i ull

Omlottrock i ull grå kamelblandning
källa
I många år hemsöktes jag av en fråga – ska eller ska jag kombinera eller blanda kamel och grått? Jag gillade inte resultatet först. Det kändes konstigt att ha de två paren solglasögon på sig. Jag vet inte varför men jag började undvika gråa saker och plockade bara upp beige, brunt och kamel.
Följ mig dock inte eftersom det verkar som om jag hade fel. Det finns inget hemskt med att blanda dessa färger tillsammans, och det kan du se i denna vackra kappa och tröja.

Metalliska skor ull omlottrock
källa
Detta är en annan utmärkt grå kappa. Den är perfekt kombinerad med metalliska ankelboots och beskurna jeans. Alexa Chung är känd för sin i huvudsak brittiska stil, så hennes val av skor kommer inte som någon överraskning. Metallic var och kommer att bli en viktig trend i år. Se till att din garderob har några glänsande detaljer.

Omlottrock i vinröd ull

Omlottrock i vinröd ull
källa
Vill du ha en kappa med många olika färger och nyanser så låt vinrött vara en av dem.
Burgundy fungerar bra med många färger, men aldrig så bra som det gör med svart. Även enkla svarta outfits får en ny look med vinröda detaljer.

Omlottrock av brun ull

Omlottrock av brun ull
källa
Brunt är utan tvekan en av mina favoritfärger. Den är mångsidig och fungerar med nästan alla andra nyanser. Den här kappan är mjuk men ser väldigt varm ut. Du kan bära den med jeans, klänningar eller kjolar. Dess längd är perfekt för kallare dagar.

Rutig omlottrock i ull

Rutig omlottrock i ull
källa
Rutiga kappor var en stor hit i streetstyle. Alla tjejer var galna i dem. Detta tryck var dock inte bara på rockarna. Det fanns bokstavligen överallt.
Det var därför det fanns så många rutiga rockar i butikerna. Om du redan har köpt en, bra för dig! Om det dessutom är en omlottkappa av ull har du en vinnare.

Omlottrock i ull retro
källa
Om du föredrar något klassiskt och retro så är den här kappan något för dig.
Den har ett rutigt mönster medan snittet är något överdimensionerat. Du kan styla den med svarta ankelboots och svart ryggsäcksväska. Denna look är det perfekta valet för vardagliga tillfällen.

Olivgrön omlottkappa i ull

Omlottrock av ull, olivgrön
källa
Supermodellen Karlie Kloss bär denna långa omlottjacka i ull med jeans och sneakers. Det ser väldigt avslappnat och avslappnat ut. Denna look är perfekt för vardagliga händelser som en kopp kaffe eller en enkel promenad med din hund. Karlie håller sig lugn i en klassisk svart polokrage och retro nyanser.

Jag hoppas att du gillade den här listan med outfits som jag har förberett för dig. Se till att läsa alla andra outfitidéer och stilguider vi har förberett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*