Home / Dekoration / Ultra Minimalistisk Chalet
Ultra Minimalistisk Chalet

Ultra Minimalistisk Chalet

Poisson Blanc är en minimalistisk bostad i Laurentides, Kanada designad av _naturehumaine. Den övergripande utformningen av stugan dikterades av topografin som projektet skulle förankras till. Den sluttande terrängen är omgiven av naturlig skönhet och mycket snö på vintern.

Arkitekterna ville minska fotavtrycket på platsen med en kompakt och geometriskt enkel design. Resultatet är en kvadratisk planlösning med ett symmetriskt sadeltak. Från insidan skapar taket, uppburet av synliga balkar, vertikalt djup. Tvärsnittet av taket var också inspirerat av namnet på den närliggande sjön, som frammanar både skelett av en fisk och dess orörda färg. Arkitekterna optimerade utrymmet genom att skapa kompakta utrymmen och gruppera tjänster.

Interiören är ultraminimalistisk och har en diskret färgpalett som färgar i harmoni med exteriören. Taket har coola träbjälkar som matchar färgen. Smala och höga fönster släpper in mycket naturligt ljus och låter dig njuta av utsikten. Väggarna är vita för att hålla rummen ljusa och luftiga.

Ett bildfönster i köket och matsalen är en bra idé, det är ett fönster ut i naturen. Möblerna är tidsenliga och väldigt lakoniska, förvaringslösningarna är väldigt enkla och det finns en del geometriska detaljer som gör utrymmena mer iögonfallande. Kolla in bilderna på denna bedårande stuga och bli inspirerad att stjäla några idéer!

Ultra Minimalistisk Poisson Blanc Chalet - DigsDi
Villa Mediterranean Architecture Minimalistisk Visa hela bilden.
Minimalistisk Chalet i Chamonix, Frankrike |  Heminredning.
kök blanche et bois avec lampor baladeuses - trä och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*