Home / Dekoration / Uttalande tak idéer
Uttalande tak idéer

Uttalande tak idéer

Vi är vana vid att göra ett statement och sätta accenter i inredningen på olika sätt: med statement-väggar, ljusa möbler, iögonfallande accessoarer och iögonfallande lampor och ljuskronor. Men det finns en annan idé som inte alla tänker på: en statement-keps. Ett djärvt tak kan ta över hela utrymmet, lägga till färg, lägga till textur och mönster, hjälpa dig att införliva ett material och till och med göra rummet mysigt. Tror du inte på det? Här är några djärva exempel som kommer att övertyga dig.

Djärva färgade och mönstrade filtar

Att måla ditt tak i en djärv nyans gör att det ser helt annorlunda ut och förvandlar hela rummet. Turkos, orange, grönt, rött, vinrött, lila, blått – det finns massor av färger. Om du har ett neutralt eller monokromatiskt utrymme, kommer ett sådant ljust tak att ge färg. Om du har ett pastellrum, välj mättade pastellfärger i taket för att hålla atmosfären inbjudande. Rocka ett djärvt rum? Leta efter tillbehör eller möbler som matchar ditt tak – det här är faktiskt en bra idé för alla typer av rum. Metalltak är en het idé: du kommer inte att se detta ofta, och metaller går aldrig ur mode. Du kan också prova mönster av olika slag – blommiga, geometriska mönster gjorda inte bara med färg utan också med klistermärken. Tveka inte att använda trendiga tapeter i taket istället för en vägg. Det är en djärv idé att prova.

Strukturella tak

Texturer och former gör också ditt tak unikt. Det kan vara ett inkapslat tak – det här är en trendig idé och du kan fräscha upp det med färger också. Rock paneling och djärva färger på samma gång, ett sådant tak kommer att vara mycket iögonfallande. Om du gillar något lite modernare, pryd ditt tak med trä i chevronmönster, med fönsterluckor eller träplankor genomgående.

Sovrumsinredning, modernt sovrum, statement täcke, kast.
21 häpnadsväckande idéer för uttalande 00018 2020 |  trä.
Vacker filt med champagne metallic färg från Modern.
21 häpnadsväckande idéer 00013 år 2020 |  takdesign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*