Home / Dekoration / Vacker väggspegel
Vacker väggspegel

Vacker väggspegel

Speglar används inte bara för smink eller påklädning, det finns också många fördelar med att speglar så ofta används för dekorationer. Speglar har den underbara förmågan att få vilket rum som helst att se större ut. Detta gör dem idealiska för användning i små utrymmen som entréområden. Speglar reflekterar också ljuset så att rummet fylls med det. När din spegel är i en vintageram kommer den att lägga till en sofistikerad touch till ditt utrymme. Massor av fördelar, eller hur? Dags att sätta in några speglar i dina rum, eller hur? Här är några idéer för att inspirera dig.

väggspegel

En stor väggspegel omdefinierar rymden, lägger till chic, reflekterar ljus och ger en glamorös touch till alla rum – det här är en perfekt entréidé. En annan idé är att skapa en spegeluppsättning. Ta till exempel upprepade speglar i samma ram och häng upp dem på väggen. Det finns coola hexagonala speglar i mässingsramar, runda speglar i olika storlekar för att skapa mycket iögonfallande arrangemang. Vissa designers skapar mästerverk som speglar på grova träbitar, och kombinerar naturliga material som trä och moderna som speglar.

spegelväggar

Du kan också välja hela spegelväggar som verkligen gör ett djärvt uttalande. Unika geo-arrangemangsspeglar som täcker hela väggen kommer definitivt att fånga ögat, en rökt spegelvägg lägger till chic till entrén och ett minimalistiskt rum med en geo-spegelvägg i fräscha färger. Matsalen blir mer iögonfallande med en slående antik spegelvägg, vilket ger en sofistikerad känsla.

Spegelväggdekaler

Om du inte har ordentliga speglar eller inte vill krångla till att rama in och hänga så finns det en cool idé – spegelväggdekaler. Det finns många sätt att prova och du kan skapa olika arrangemang och accenter. De kan täcka hela väggen eller helt enkelt framhäva en öppen spis eller lägga till en accent på väggen – det finns många färger och former att välja mellan.

Fantastisk lyxig väggspegeldesign för ditt sovrumsdesign.
27 vackra väggspeglar att göra ett uttalande |  Domáci interiör.
Amazon.com: Underbar väggspegel för inredning - 23,6'' X 35,4.
Amazon.com: Badrumsspegel Stor dekorativ väggspegel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*