Home / Dekoration / Vackra höstrock dekoridéer

Vackra höstrock dekoridéer

Med hösten precis runt hörnet är det hög tid att kolla om ditt hem är höstklart. Om du har en öppen spis – verklig eller inte, är det hög tid att dekorera din mantel för hösten, som snart är här! En öppen spis är ett hörn där hela familjen gärna samlas, spenderar lite tid och blir varm efter kylan ute. Manteldekoren beror på vilken stil du vill se och vilka detaljer du vill lägga till inredningen med denna inredning. Lägg till några grönsaker (naturliga eller konstgjorda), frukt, bär, kvistar och rutigt tyg för en rustik känsla. För en festlig touch, använd glitterbokstäver och pumpor, några kransar och kransar av höstlöv. Om du letar efter något modernt, välj vita kalebasser, ljusstakar och falska löv. Bläddra nedan för fler idéer och välj något till din egen mantel!

teman och färger

Välj ett tema eller stil för inredningen: skog, rustik, modern, minimalistisk, glamour eller annat och välj den inredning som passar dig. Ta sedan reda på dina färger – de borde på något sätt passa temat och stilen. De mest populära färgkombinationerna är neutrala, svartvita, dämpade och jordnära toner, rost, vinrött och brunt, orange och krämfärgade toner, grönt och brunt och så vidare. Välj vad du gillar och vad som passar inredningen i rummet.

grönska och blommor

Grönska och blommor är populära för höstdekorationer, de livar upp din mantelinredning. Det kan vara regelbundna eller ljusgröna, ljusa eller neutrala blommor, och till och med bladverk och suckulenter. Välj naturliga växter och blommor för att hålla manteln fräsch och levande, eller konstgjorda växter för att göra din inredning mer hållbar.

pumpor

Pumpor är ett måste för höstens dekoration, de passar alltid till vilken stil som helst. De kan komma i olika färger (du kan spraya dem själv) eller se naturliga ut, och de kan vara falska eller äkta. Förutom att dekorera din mantel, placera något i och runt eldstaden.

Annorlunda inredning

Det finns otaliga idéer att prova: tyg eller färska gröna kransar, säckväv eller gröna girlanger, konstgjorda bär, kvistar, kvistar, ljus i olika ljusstakar, horn, degskålar och korgar, filtar och kuddar, färska och konstgjorda frukter och grönsaker, vete , bomull, kottar och andra detaljer. Låt dig inspireras av bilderna nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*