Home / Bad / Vanity Tops material för ditt badrum
Vanity Tops material för ditt badrum

Vanity Tops material för ditt badrum

Att köpa en smink till ditt badrum är inte bara ett vettigt beslut, utan också ett praktiskt. När du bestämmer dig för att skaffa en fåfänga, finns det några andra saker som måste vara i centrum för din oro. Toppen är en stor del av hela enheten och det är din tvättplattform. Det finns skålen som används för att borsta tänder och tvätta ansikte och händer. Ytan är ett svårt val som du aldrig vet innan! Först vid urvalsögonblicket kommer du att inse att du fattar en mängd olika beslut när det gäller material och form.

De flesta badrumsskåp är gjorda av något av följande material:

Granit och marmor: Detta är det förstklassiga alternativet för ditt badrumsskåp. Den enda skillnaden mellan dem är att marmor fläckar lätt, men granit tar lätt bort de flesta fläckar. Det bästa sättet att undvika fläckar på toppen är att täta toppen. På så sätt tas även envisa fettfläckar lätt bort. Det här alternativet är lite dyrt men kommer att betala tillbaka ditt öre på bästa sätt.

Laminat: Med laminattvättställ får du bra valuta för pengarna. Det finns många välrenommerade tillverkare som är gjorda av cellulärt laminat för fåfänga. Detta material består av lager av plast som binds samman med tryck och värme. Med tiden tappar ytan sin nya glans och blir tunn. Laminat är det bästa valet för handfat eftersom det är lätt att rengöra. Laminat håller sig säkert från vatten och fläckar..

Fast yta: Detta kan vara akrylmaterial eller krossad sten. Även om den är hållbar kan den spricka, repas, skadas eller brännas om den inte sköts om. Den positiva sidan är att det är ett mycket lågt underhållsmaterial som kommer att förbli intakt i flera år.

Plattor: Plattor är attraktiva och hållbara. De finns i många olika färger. Se bara till att fogmassan förseglas regelbundet varje år för att hålla finishen sund.

Trä: Trä ser stilrent ut när det väljs för tvättställ. Den är dock extremt känslig för vatten och svår att rengöra som granit eller kakel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*