Home / Dekoration / Vardagsrum med Ikea möbler

Vardagsrum med Ikea möbler

Ett långt och smalt rum är alltid en utmaning för en designer. Uppgiften blir ännu mer komplicerad om ett sådant rum är ett vardagsrum. Inget är dock omöjligt för en duktig designer som Magnus Olsson! Låt oss ta en titt på denna långa och smala makeover i vardagsrummet med hjälp av IKEA-möbler.

Rummet har inretts med ett minimalistiskt förhållningssätt som är typiskt för svensk interiör. Alla väggar målades vita och bara en vägg målades brun – väggen som markerar matsalen. En sådan kombination gjordes för att undvika den trånga utsikten samtidigt som utrymmet fortfarande var rymligt. Soffan är snövit Stockholm, den ger rummet mjukhet och volym. Svarta och vita kombinationer ger dynamik till utrymmet och kopplar samman med delar av rummet.

De flesta av möblerna är vita, eftersom denna färg visuellt utökar utrymmet och är en bra bakgrund för olika ljusa och färgglada accenter. Du kan se trämöbler – en buffé, hyllor som ger rummet texturen av obehandlat trä. De kompletteras med en korgstol och en lampskärm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*