Home / Dekoration / Vertikal bostadsbostad
Vertikal bostadsbostad

Vertikal bostadsbostad

Ett original georgiskt hem i London, för trångt för husägarens behov, har totalrenoverats tack vare scenarioarkitektur. Tillsammans med dessa renoveringar fick bostaden Vertical Living ett nytt kök med öppen planlösning, matplats och vardagsrum på baksidan. Genom att använda varje tum av hemmet kunde Scenario anpassa layouten för att passa deras livsstil.

Den ursprungliga bottenvåningen och källaren användes knappast, även om de anvisades som mottagningsrum. Trappan har tagits bort och bottenvåningen skuren ut för att skapa en öppen mezzanin som tillåter naturligt ljus att flöda in, särskilt in i den tidigare källaren. Genom att koppla ihop de två våningarna delades vissa användningsområden i två, vilket gjorde dem mindre röriga. Huvudfärgen är vit, och rummen har ljusare accenter och metalliska ytskikt för att göra dem mer iögonfallande.

Det vita köket mynnar ut i vardagsrummet med en abrupt övergång till en snygg grå vägg med inbyggd öppen spis och bänk.

Det stora badrummet fick ett badkar i japansk stil integrerat i den kontinuerliga ytan som leder till handfat och förvaring.

Däcket är helt klätt i trä, det finns eleganta vita bänkar och ett bord, lite krukgrönska och blommor samt en kreativ inbyggd bänk med förvaringsenheter, allt klädda i samma trä som däcket.

Vertikala villaträdgårdar - Florafelt Living Wall Syste
8 enkla sätt att skapa en vertikal inomhusträdgård i din ho
Vertikalt boende i en bostad i Seoul |  Habitus Living.
Vertical Village: The Future of High-Rise Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*