Home / Mode / Vindskjortor
Vindskjortor

Vindskjortor

Fashionabla omlottskjortor är ett absolut blickfång och dessutom väldigt praktiska. Skjortorna lindade runt överkroppen kan underbart anpassas till respektive figur och tack vare omlottningstekniken skapas en vacker urringning.

Klassificering av kategorin T-shirts

Omlottskjortor är en speciell typ av ytterkläder som främst bärs av kvinnor. Namnet på dessa tröjor kommer från den speciella omslagstekniken, eftersom detta är det enda sättet att stänga skjortan.

hjälpmedelsteknik

Tyget lindas runt bålen och stängs sedan vanligtvis med två sydda band genom en ögla i sidan. Detta resulterar i en fashionabel stil på t-shirten som är lite ovanlig och därför vanligtvis ett riktigt blickfång. Dessutom säkerställer ytterligare en relativt stor urringning en vacker dekolletage, som även går att minska lite med en topp som bärs under om du inte vill vara för avslöjande.

möjliga kombinationer

Omlottskjortor har varit tillbaka i modet sedan en tid tillbaka och kan även varieras mycket bra med andra klädesplagg. Inte nog med att de alltid ser bra ut, de är också väldigt moderiktiga och därför en välkommen förändring från de klassiska T-shirts och toppar för många kvinnor.

Martha Silk Wrap Shirt: Figure of a Saint |  Sidenskjortor från VAUGH
Martha Silk Wrap Shirt: Appalachian Spring |  sidenskjortor från.
VETIOR kvinnor sexig crop top djup V-ringad kort / lång ärm casusl.
Hur man förvandlar en t-shirt till en omlottskjorta (eller klänning) - YouTu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*