Home / Dekoration / vingstol i interiören
vingstol i interiören

vingstol i interiören

En vingstol eller wingbackstol är en klassisk möbel med vingar fästa på stolsryggen och sträcker sig till armstödet. Syftet med dessa vingar var att omsluta huvud- eller bålområdena på kroppen för bekvämt skydd mot drag och för att fånga värmen från en eldstad i området där personen skulle sitta.

Man kan säga att en wingback-stol är för daterad, men den kan lätt integreras i många moderna interiörer, med vetskapen om att det är en het trend att integrera en enda vintagepjäs för att få den att sticka ut.

Traditionell vingstol

En traditionell wingback-stol i vintagestil är en utmärkt idé för att rocka vilken interiör som helst, från ett rustikt till ett glamoröst utrymme. En sådan stol kommer att ge ditt rum en sofistikerad känsla. Om du väljer en djärv färg: fuchsia, marinblå, smaragd, senap eller någon annan, garanteras en wow-faktor. Prova blandad klädsel: fram och sits i en färg och baksidan med blommig eller randig klädsel för att få stolen att se djärvare ut. Med läder som en av de hetaste trenderna just nu, kan du gå med en traditionell läderklädd wingback.

Modern vingstol

Det finns många moderna och fräscha versioner av en traditionell vingstol. Med unika och kreativa former och linjer, med starka kuddar och kuddar, med handmålade ryggstöd och säten. Klä upp ett vintage eller rustikt utrymme med djärva, moderna wingbacks i livfulla färger och lägg till ännu mer glamour till ditt glamorösa utrymme med en wingbackstol i fuskpäls eller rosa sammet. Var inte rädd för blandad klädsel och unika kombinationer av material som trä och tyg eller läder, sammets- och metallben och så vidare. En sådan stol kommer att vara på sin plats var som helst: i ett vardagsrum eller matsal, på ett hemmakontor eller i en läshörna och så vidare.

25 sätt att integrera en vingstol i inredningen.
25 sätt att integrera en vingstol i interiören (med bilder.
25 sätt att integrera en vingstol i inredningen (med bilder.
25 sätt att integrera en vingstol i inredningen |  Soffa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*