Home / Stil / Vintage vindjacka outfit idéer
Vintage vindjacka outfit idéer

Vintage vindjacka outfit idéer

Det kanske låter kontraintuitivt, men ibland kan vintage göra dig riktigt trendig. Ett mycket bra exempel är att bära en vintage vindjacka. Låt oss prata kort om vad som får en jacka att se vintage ut. I många fall är det användningen av en ovanlig färgkombination som ger en vindjacka dess vintageelement. Det är färgkombinationerna, som vi anser vara felaktiga, som gör att jackan ser vintage ut. För att hjälpa dig förstå har jag samlat några väldigt bra idéer för vintage vindjackor för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vintage blått och rött färgblock vindjacka och blå manschetter boyfriend jeans


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en vintage streetoutfit som du enkelt kan dra av. För att uppnå denna look kan du bära en marinblå och röd vintage vindjacka med en vit t-shirt med scoop-neck. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans och vita high-top sneakers för att fullända looken.

Blå, rosa och gul vindjacka med svart crop top och höga jeans

blå, rosa och gul vindjacka med svart crop top och höga jeans
källa

Detta är en mycket iögonfallande vintageoutfit tack vare användningen av den chockerande rosa färgen. För att uppnå denna look kan du helt enkelt bära en chockerande rosa, gul och blå vintage oversized vindjacka. Kombinera den med en svart beskuren t-shirt och gråblå jeans med raka ben. Bär ett par ankelstövlar i svart läder för att fullborda den snygga looken.

Svart och röd vintage vindjacka med svarta skinny jeans

svart och röd vintage vindjacka med svarta skinny jeans
källa

Den svarta, röda och vita färgkombon är också en färgkombo fylld med vintagekänsla. För att skapa denna outfit kan du helt enkelt bära en svart, röd och vit vindjacka med färgblockströja. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär svarta sneakers för att se hederlig men ändå stilig ut.

Svart, vit och grå vindjacka med skinny jeans

svart vit och grå vindjacka med skinny jeans
källa

Detta är en mycket ungdomlig outfit som har en liten vintagekänsla. För att uppnå denna look kan du bära en vit t-shirt med en oversized svart, vit och grå vintage vindjacka. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För skorna, bär ett par vita sneakers för att komplettera outfiten.

Röd, vit och mörkblå vintage vindjacka med svarta mini jeansshorts

Röd, vit och mörkblå vintage vindjacka med svarta minijeansshorts
källa

Detta är en mycket attraktiv vindjacka som använder fyra ganska kontrasterande färger. Det är en vintage vindjacka i svart, rött, vitt och marinblått. Kombinera den med en svart beskuren t-shirt och svarta minijeansshorts. För skorna kan du bära ett par vita svartvita konversationer för att komplettera outfiten ungdomligt.

Sky Blue and White Color Block Windbreaker med Crop Top & Skinny Shorts

Himmelsblå och vit vindblocksfärgad jacka med crop top och smala shorts
källa

För att se vintage och vacker ut på samma gång är det en bra idé att lägga till en babyblå färg till mixen. Du kan till exempel bära en babyblå och vit vindjacka med en svart sport-bh-topp. Kombinera dem med svarta löparshorts. Bär ett par svarta och vita löparskor för skorna.

Grå och vit färgblock vindjacka med mom jeans

grå och vit färgblock vindjacka med mom jeans
källa

Detta är en väldigt lågmäld men ändå lågmäld sexig outfit som du enkelt kan dra av dig. För att forma denna look kan du bära en vit beskuren t-shirt med en grå och vit vintage vindjacka. Kombinera dem med blå skyskrapa mom-jeans för att se vackra och jordnära ut. För skorna, bär vita och svarta vintage löparskor för att fullborda looken.

Kungsblå och blågrön vindjacka med svarta skinny jeans

kungsblå och blågrön vindjacka med svarta skinny jeans
källa

Detta är en annan vacker fokuspunkt som använder några chockerande färger. För att uppnå den här looken kan du bära en vit grafisk t-shirt och sedan varva den med en vintage vindjacka med ett kungsblått och ljusblått färgblock. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Gul, blå och rosa vintage vindjacka med matchande löparbyxor

gul-blå och rosa vintage vindjacka med matchande löparbyxor
källa

Ärligt talat, detta är en outfit som inte alla kan dra av sig. Du måste ha en ganska trendig känsla för att balansera det gamla i denna vintagelook. För att skapa den här outfiten kan du bära en vindjacka i rosa, blå och gul färgblock som mittpunkten i outfiten. Kombinera den med matchande löparshorts i nylon. Bär överraskande nog ett par ankelstövlar i grått läder för att se mer unik ut.

Svart och rosa vintagejacka med blå slim fit jeans

Vintage svart och rosa jacka med blå slim fit jeans
källa

Ibland räcker det inte att använda färg för att få det att se vintage ut. I det här fallet har den svarta och rosa vindjackan ett vackert och stjärnformat vintagemönster för att få jobbet gjort. Kombinera jackan med ljusblå slim fit mom jeans. Kombinera dem med svarta och vita löparskor för en sportig twist.

Blå och grå blockjacka med vita mini jeansshorts

blå och grå blockjacka med vita minijeansshorts
källa

För att se smal och lång ut är det en bra idé att bära en oversized vindjacka med minishorts. Bär i det här fallet en grå t-shirt med en oversized vintage vindjacka med gråa och blå färgblock. Kombinera dem med vita minishorts i jeans och vita låga sneakers för att fullända outfiten.

Vit, rosa och kungsblå vindjacka med svarta skinny jeans

vit rosa och kungsblå vindjacka med svarta skinny jeans
källa

Detta är en vit vindjacka som kan få dig att känna dig renare. I detalj är det en vit, röd och blå vintage oversized vindjacka. Bär den med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och fräsch look.

Ljusrosa oversized vindjacka med vit t-shirt och boyfriend-jeans

Ljusrosa oversized vindjacka med vit t-shirt och boyfriend-jeans
källa

För att få denna snygga och uppfriskande outfit kan du bära en vit grafisk t-shirt med en överdimensionerad ljusrosa vintage vindjacka. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans och vita sneakers för att fullända looken.

Jag hoppas att du gillar idéerna för vintage vindjackor som jag just delade med dig. Prova dem och se om du gillar den sportiga och luftiga känslan som kommer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*