Home / Stil / Vita distressed jeanskläder
Vita distressed jeanskläder

Vita distressed jeanskläder

Med åren har jeans blivit en central del av modevärlden. Mycket har sagts om populära stilar av jeans som blå skinny jeans och svarta skinny jeans. Idag ska jag prata om en väldigt speciell och vacker typ av jeans, distressed white jeans. För att visa dig några av de bästa sätten att styla dem, har jag samlat ihop några av de snyggaste idéerna för outfit med vita jeans och jag ska dela dem med dig nu.

Heather Grey Chunky Knit Tröja med vita distressed jeans


källa

För att börja listan visar jag dig denna bedårande och snygga outfit. Om du arbetar i den kreativa branschen kan du förmodligen till och med bära denna outfit på din arbetsplats. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en gråmelerad chunky stickad tröja med vita skinny jeans. Ett par ankelboots i svart mocka gör outfiten komplett.

Grå långärmad t-shirt med v-ringad och slitna vita jeans

Grå V-ringad långärmad t-shirt, vita slitna jeans
källa

För en mer avslappnad streetlook, använd en grå V-ringad långärmad t-shirt över en längre vit t-shirt för att skapa snygga lager. Bär de vita skinny jeansen och vita plattorna för en cool och mysig look på golvet.

Bär den med en vit kortärmad topp och en gepardscarf

vit kortärmad gepardscarf
källa

Här är en mer sofistikerad outfit som ser mer elegant och mogen ut. För att uppnå detta utseende, bär en vit beskuren stickad tröja med korta ärmar för toppen. Kombinera den med vita jeans och vita klackar. Nu kommer den unika och feminina delen. Bär en gepardscarf och en gepardhandväska för att sätta en feminin touch till outfiten.

Heather Grey Chunky Sweatshirt med vita trasiga skinny jeans

Ljunggrå chunky sweatshirt, vita trasiga skinny jeans
källa

För en enkel men vacker streetlook kan du bära en gråmelerad sweatshirt som är något överdimensionerad. Bär den med vita slitna skinny-jeans och vita balettkläder för att fullända looken. Dessutom kan du bära en liten ljusrosa läderväska för att få outfiten att se ännu mer damlik ut.

Distresserade vita jeans med rosa topp och grå kofta

vit distressed jeans rosa topp grå cardigan
källa

Det här är en kausal och tjejig outfit som är perfekt för tillfälliga häng. Bär en röd rosa v-ringad tröja till toppen och en grå cardigan som är lite oversized. Kombinera dem med vita skinny jeans. Komplettera denna outfit med en svart läderhandväska med ett par ljusrosa spetsiga klackar.

Bär den med en blå knuten skjorta och en vit filthatt

blå knuten skjorta vit filthatt
källa

På pappret är detta en väldigt enkel och typisk kombination av en blå skjorta och vita jeans, men att vara väldigt kreativt klädd tar outfiten till en annan nivå. Den blå knappskjortan är knuten och det blir en kort skjorta. Kombinera den med vita skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och diskret sexig look. Du kan göra outfiten ännu mer uppfriskande med en stråhatt.

Grön V-ringad Crop Top och vita distressed Boyfriend-jeans

grön v-ringad crop top vita distressed boyfriend jeans
källa

Fram till denna punkt har vi tittat på många outfits som är vita skinny jeans. Låt oss nu titta på en som handlar om boyfriend-jeansen. Bär en grön ärmlös topp med en vit pojkvänstopp. Ett par blå sandaler kommer att ge lite färg till din outfit.

Bär den med en blå skjorta och en rosa fuskpäls

blå skjorta rosa fuskpäls
källa

För att uppnå en chic och stilig look kan en fuskpäls ofta hjälpa. Som ett exempel kan du bära en blårandig button down-skjorta och en rosa fuskpäls på toppen. Kombinera dem med slitna vita jeans och nakna sandaler med remmar för att se chic och feminin ut. För att göra klädseln ännu mer iögonfallande kan du bära en lila läderhandväska för att fullända outfiten.

Vita slitna boyfriend-jeans med jeansväst

Vit Ripped Boyfriend Jeans Jeansväst
källa

Här är en annan outfit som inkluderar de vita boyfriend-jeansen. Bär en vit t-shirt med lockärm och en blå jeansväst för att skapa de snygga lagren. Bär dem med vita boyfriend-jeans och silversandaler med remmar för att fullända looken. Bär ett statement-halsband för att sätta en unik touch till den övergripande looken.

Svart och vit randig långärmad t-shirt med vita jeans

svart och vitrandiga långärmade t-jeans
källa

En svartvit outfit ser ofta stilig och konstnärlig ut och just den här outfiten är inget undantag. För att uppnå denna enkla men unika look, kombinera en svart och vit randig långärmad t-shirt med slitna vita skinny jeans. För skor skulle ett par svarta balettlägenheter duga. Alternativt kan du bära ankelstövlar i svart läder för att sätta en elegant touch till outfiten.

Bär den med en grå lång ullrock

Grå lång ullrock outfit
källa

För en avslappnad och stilren look kan du bära en vit tryckt t-shirt med vita skinny jeans. Bär en lång grå ullrock för att täcka delarna. Komplettera outfiten med ett par vita sneakers för att hålla looken avslappnad och enkel.

Vita jeans med en grå kofta

vita jeans grå lång kofta
källa

Om du omedelbart vill lyfta en ledig outfit, kan en grå longline cardigan ta jobbet på bara fem sekunder. Den här outfiten består till exempel av en vit t-shirt, vita distresserade jeans och den långa koftan. Outfiten är väldigt kreativ och kombineras med vita stridsstövlar.

Rippade jeans med vit topp och jeansjacka

slitna jeans vit jeansjacka
källa

Denimjackan är en av de mest mångsidiga typerna av jackor. Du kan bära den med en vit topp och vita jeans för att se chic ut. För att fullända outfiten, bär ett par rosa plattformsklackar med öppen tå för en feminin touch.

Bär den med en grå väst och svart skinny topp

grå väst topp svart tub topp
källa

Det här är en väldigt cool och sexig outfit. För att uppnå denna look, bär en grå västtopp över en svart skinny topp. Kombinera dem med vita boyfriend-jeans och svarta klackar med öppen tå för att fullända outfiten med stil. Det är intressant att så sexig som den här outfiten ser ut behöver du inte visa någon hud alls.

Jag hoppas att du gillar idéerna om kläder för vita distressed jeans som jag har delat med dig. Jag tycker distressade vita jeans är extremt snygga och samtidigt extremt underskattade. Du kanske vill bära dem och göra dem till en del av ditt outfitspel som alla andra kan göra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*