Home / Stil / Vita golvklänningar
Vita golvklänningar

Vita golvklänningar

Vad tänker du direkt på när du hör ”vit golvlång klänning”? Jag tror att de flesta, som jag, skulle tänka på bröllopsklänningar. För det här blogginlägget vill jag vara lite mer öppen för att jag skulle utforska olika typer av vita golvklänningar inklusive de som kan bäras som bröllopsklänningar och de som anses vara balklänningar. Så länge resultatet blir snyggt är det okej att bära en klänning som ser ut som en bröllopsklänning på en bal. Se bara till att du inte gör detta på ett bröllop om du inte är bruden. I det här blogginlägget kommer jag att visa dig några av de snyggaste klänningarna i vita golvlängder. Låt oss ta en titt på listan jag har satt ihop nu.

Vit golvlång klänning med djup V-ringning


källa

Jag börjar listan med en klänning som har en minimal design och några fina detaljer. Det är en vit fallande klänning med en djup V-ringning. Den djupa V-ringningen gör inte bara den här klänningen iögonfallande, de silverfärgade paljettbanden gör även att klänningen ser mycket mer elegant ut och tar bara klänningen till en annan nivå. Bär bara den vita klänningen med ett par silverklackar för att fullborda denna fantastiska outfit.

Vit axelbandslös veckad maxiklänning

Vit axelbandslös veckad Maxiklänning
källa

Satsa på en vit axelbandslös golvklänning för en sexig look. En axelbandslös klänning som denna har vanligtvis ett smalt snitt för toppen och ett löst snitt för nederdelen, vilket gör att du ser smalare och längre ut. Det är ett exempel på att använda det berömda Tight-Top-Loose-Bottom-tricket. Bär vita klackar, ett vitt blommigt armband och blommiga örhängen för att komplettera din outfit på ett vackert sätt.

Stupande, golvlång satinklänning med djup V-ringning

djup, golvlång satinklänning med hög V-ringning
källa

Varför finns det så många människor som älskar att bära kraftigt splittrade kläder? Vissa kanske hävdar att en klänning med hög uppdelning ser sexigare ut än en miniklänning, när en miniklänning faktiskt gör att du visar mer hud än en klänning med hög uppdelning. Jag tror att det ligger i människans natur att vi är mer nyfikna på saker som kan ses, men inte särskilt tydligt. Och det är den där nyfikenheten som får en klänning med hög klyftning att se sexig ut. Den här klänningen går ett steg längre. Det är inte bara en klänning med hög delad klänning utan också en djup V-ringad klänning. Kombinera helt enkelt klänningen med silverklackar för att fullborda denna fantastiska outfit.

Tvåfärgad empire midja klänning med sweetheart halsringning

tvåtonad sweetheart urringning empire midja klänning
källa

Detta är en annan extremt sexig klänning. Den här gången är det en tvåfärgad klänning, den översta delen är ett guld och vitt livstycke med en paljettälskling och den nedre delen är en lång, flytande, halvblank vit kjol. Bär guldklackar med öppen tå med klänningen för en extra touch av elegans.

Vit golvlång klänning med spaghettiband

vit golvlång klänning med spaghettiband
källa

För en relativt diskret sexig look kan du bära denna golvlång klänning med ett spaghettiband istället för ett axelbandslöst. Bär silverklackar och ett kristallarmband för att uppnå denna minimalistiska och eleganta look.

Vit chiffong grimma lång klänning

lång klänning i vit chiffonggrimma
källa

När du ser en grimklänning på ett cocktailparty eller bal, finns det en liten överraskning du faktiskt kan förvänta dig. En grimmadesign kommer vanligtvis med ett rygglöst snitt. Så förvänta dig att klänningen ska se sexig ut bakifrån. Denna golvlånga vita grimklänning i chiffong är ett exempel på en sådan sexig klänning utan rygg. För dig som har vacker rygg och hud är att bära en sådan klänning en chans att glänsa.

Vit maxiklänning med silverklackar

vit maxiklänning silver klackar
källa

Detta är en vit maxiklänning med rynkad midja. Även om det finns så många kostymer vi kan bära för cocktailpartyn, är verkligheten att det kommer en tid då vi bara vill klä oss tillräckligt bra för att respektera evenemanget, men inte vill ta över festen med sexig klädsel. En sådan här klänning skulle vara perfekt för att nå målet. Bär bara den vita klänningen med öppen tå häl och silver ankelrem för en minimalistisk och vacker look.

Vit golvlång klänning med sweetheart-ringning och axelband

vit golvlång klänning med sweetheart-ringning och axelband
källa

Den här vita klänningen med band i golvet är väl lämpad för en bröllopsfotografering eftersom den har ett vackert blommigt inslag på den enda remmen som kan förknippas med ett bröllop. Föreställ dig hur vacker bilden skulle se ut om bruden bar klänningen och sprang glatt på stranden.

Figursydd långärmad maxiklänning

Långärmad passform och utsvängd maxiklänning
källa

För en supercasual look kan du bära en långärmad bomullspassform och en golvlång utsvängningsklänning. Bär svarta ballerinaskor för att fullända din avslappnade look.

Vit klänning med hög splittring i spets och chiffong

Vit klänning med hög splittring i spets och chiffong
källa

Den här vita klänningen är en tvåfärgad klänning där den övre delen är en vit halvgenomskinlig spetskropp och den nedre delen är en kraftigt delad chiffongkjol. Bär bara silverfärgade klackar för att komplettera outfiten. Jag tycker att den här klänningen med den halvrena designen i midjan är lite för sexig och inte tillräckligt elegant för att vara huvudklänningen på ett bröllop. Men du kan definitivt bära den som en av de tre eller fyra klänningarna du skulle bära på en bröllopsfotografering.

Golvlång klänning i vit boho-stil

Flödande golvlång klänning i boho-stil
källa

Det här är en klänning som känns väldigt annorlunda. Det är en golvlång, vit klänning i boho-stil som har en behagligt blåsig känsla. Kombinera den med ett boho-halsband, silverarmband och nakna sandaler för att fullända den här outfiten med stil.

Vit långärmad flytande spetsklänning

Vit långärmad flytande spetsklänning
källa

Här är en vacker klänning som kan få dig att se fantastisk ut, speciellt för en utomhusfotografering. Den kan definitivt bäras på en bal också. Det är en golvlång flytande vit spetsklänning. Bär bara den här semi-transparenta klänningen med sandaler med nakna klack för att se fantastisk ut.

Vit blommig maxiklänning med trekvarts ärmar

Tre fjärdedels lång vit maxiklänning med blommigt tryck
källa

Det här är den typ av klänning du skulle vilja bära på semestern, speciellt på en kryssning. Det är en vit golvlång blommig klänning som får dig att se uppfriskande och glad ut.

Vit maxiklänning med tribaltryck

vit maxiklänning med stamtryck
källa

Här är en annan vit golvklänning som kan få dig att se fantastisk ut. Det är en vit lång klänning i boho-stil med tribaltryck som kan få dig att se vacker och stilig ut.

Vit lång klänning i boho med rynkad midja

vit boho lång klänning med rynkad midja
källa

För en mer feminin look, använd en vit golvlång klänning med rynkig midja. Bär silverklackar med öppen tå och ett silverarmband för att komplettera denna minimala outfit med en elegant touch.

Här är de vita golvlängds outfitidéerna som jag verkligen vill dela med dig. Jag gillar tanken på att bära mer vitt än svart på ett cocktailparty eftersom det ofta får dig att se gladare ut. Prova de nämnda outfitidéerna och hitta den som passar dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*